Turizm Sektörüne TP-Link dopingi

TP-Link

TP-Link , Antalya Lara’da bu ay hizmete girecek olan Elysium Green Suits otelin internet altyapısını oluşturdu. Hotspot ve loglama yazılımı desteği de dahil anahtar teslimi projede güçlü, güvenli ve kaliteli Wi-Fi için EAP serisi erişim noktaları tercih edildi.

Turizm, eğitim, inşaat, sağlık gibi kamu ve özel çok farklı sektörde yüzlerce firmaya ağ projesi gerçekleştiren TP-Link, yurt genelindeki çözüm ortaklarıyla birlikte her kuruluşa özel proje geliştirip uyguluyor. TP-Link ve çözüm ortaklarının hizmet verdiği kurumlardan biri de bu ay Antalya Lara’da hizmet vermeye başlayacak olan Elysium Green Suits.

Özellikle turizm sektöründe ağ projelerinde ciddi bir atılım yapan TP-Link, kolay kurulan ve kolay yönetilen ağ ürünleri nedeniyle bu başarıyı elde etti. Kurumsal ağ çözümlerinde de kuruluşlara farklı modelleriyle seçenek sunan şirket, her kuruluşun ihtiyacına yönelik bir modele sahip. Fiyat/perfomans açısından da çok başarılı olan ürünler, TP-Link’in hizmet kalitesini kanıtlamış, güçlü çözüm ortaklarıyla birleşince kurumsal ağ pazarında tercih edilmeye başlandı.

TP-Link

TP-Link, çözüm ortağı Dataproses ile gerçekleştirdiği Elysium Green Suits otel projesinde, uçtan uca router, switch, oda içi, ortak alan ve dış mekan access point çözümleri ve tek merkezden yönetim kolaylığı ile güçlü bir internet altyapısı kurdu. Kolay kurulup yönetilen EAP serisi erişim noktalarının farklı modelleri oda tipi, ortak alan ve dış mekan ağ çözümü olarak tercih edildi. Ağ altyapısında merkezi yönetim avantajı sunan Omada serisi erişim noktaları, yönlendiriciler, PoE ağ anahtarları (switch’ler) ve OC300 denetleyici ile hem güçlü hem de kolay yönetilen bir ağ oluşturuldu. Ayrıca kullanıcıların sistem erişimi için hotspot ve 5651 yasası gereği kaydedilmesi gereken ağa bağlananların hareketleri için loglama yazılımı desteği de proje kapsamında yer aldı. Böylece Elysium Green Suits’e internet altyapısına ilişkin donanımdan yazılıma paket bir çözüm sağlanmış oldu.

Kalite, Güvenlik ve Şıklık Hepsi Bir Arada

Antalya Lara bölgesinde farklı mimarisi ve konsepti ile öne çıkmayı hedefleyen Elysium Green Suits, etrafı ormanla çevrili üç katlı 8 villa, toplam 96 odadan oluşuyor. Görselliğin ve şıklığın önemli olduğu otelde, bu özelliği bozmadan güçlü bir internet altyapısı için EAP erişim noktaları seçildi. Odalarda duvar tipi olan EAP225-Wall modelleri kullanıldı. Bu sayede her odada son derece güçlü WiFi bağlantısı sağlanırken odaların dekorasyonu da bozulmadı. Odaların haricindeki iç mekanlarda EAP245, açık alanlarda ise EAP225-Outdoor erişim noktalarıyla tüm otel donatıldı.

EAP erişim noktalarının kurulumu kadar yönetimleri de son derece kolay. Denetleyici olarak OC300’ün kullanıldığı projede tüm switch ve erişim noktaları tek bir PC ya da telefondan mekan ve zaman bağımsız olarak yönetilebiliyor; tüm ayarlar yapılabiliyor. Tüm bunların sonunda kaliteli, güvenli bir internet ağıyla Elysium Green Suits konuklarını ağırlamaya hazır hale geldi.

The Green Knight filminin ilk fragmanı yayınlandı (Video)