Tüm Operasyon Süreçleri Yeni Merkezde

Tüm Operasyon Süreçleri Yeni Merkezde

Teknoser, hızla gelişen iş hacmi ve genişleyen hizmet çerçevesinin yarattığı ihtiyaca yanıt verebilmek için tüm operasyon süreçlerini 8.000 metrekare büyüklüğündeki yeni binasından yönetmeye başladı. 

Türkiye’nin önde gelen saha hizmetleri ve sistem entegrasyon firmaları arasında yer alan Teknoser, İstanbul Seyrantepe’de bulunan yeni binası Teknoser Operasyon Merkezi’nde (TOM) faaliyetlerine başladı. Teknoser, TOM ile birlikte çok daha modern ve konforlu bir binada tüm operasyon süreçlerini yöneterek, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini en üst seviyede tutmayı hedefliyor.

 teknoser-1

Konuyla ilgili açıklama yapan Hitay Yatırım Holding Başkanı Emin Hitay, “Teknoser; geçtiğimiz yılı, hedeflerinin çok üzerinde, %130 bir büyümeyle noktaladı. 2014 yılında da bilgi teknolojileri, sistem entegratörlüğü ve saha hizmetleri alanında yine sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz. Bilgi teknolojileri pazarına olan inancımızdan hareketle, yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi. Büyüyen iş hacminin yarattığı ihtiyaçları karşılayabilmek için tüm operasyon süreçlerinin tek merkezden yönetilmesinin gerekliliğine ve önemine de değinen Hitay, TOM’un şirketin tüm faaliyetlerine verimlilik anlamında katkı sağlayacağının altını çizdi.

 TOMA

Operasyon Merkezi’nin hazırlık süreciyle ilgili bilgi veren Teknoser Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Gürsu ise, TOM’un 4.000 metrekaresi depo alanı olmak üzere 8.000 metrekare olduğuna dikkat çekerek, “Türkiye genelindeki 800 kişilik ekibimizin 200’ü TOM’da görev yapıyor. İdari kadrolarımızın bir kısmı halen 4. Levent’te bulunan Holding binamızda görevlerini sürdürüyor. Diğer idari ve saha hizmetlerine yönelik lokasyonlarımız, farklı şehirlerde aktif olarak faaliyet göstermeye devam ediyor. Yenileme ve altyapı hazırlıklarının yaklaşık 3 ay sürdüğü yeni binamızın, bağlı olduğumuz Hitay Yatırım Holding’e yakın ve rahat erişilebilir bir konumda bulunması, ekip arkadaşlarımız arasındaki sinerjinin sürmesine de yardımcı olacak” şeklinde konuştu.

Teknoser’in TOM’da yürüteceği çalışmalara da değinen Teknoser Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Gürsu, “Bilgi teknolojileri çözümlerinden POS operasyonları saha hizmetlerine, teknik servisten global üretici servis hizmetlerine kadar birçok konuda yeni binamızda hizmet vereceğiz. Ayrıca çağrı merkezi, depolama, lojistik ve atölye hizmet birimlerimiz de TOM’un gelişmiş altyapısından yararlanarak yeni binamızda çalışmalarını sürdürecek. Binamız ayrıca Türkiye genelindeki 65 ofisimizin koordine edileceği bir kontrol merkezi gibi de çalışacak” dedi.