Tüm Okul İhtiyaçlarınız Bir Tık Uzakta

AVANSAS 1

Avansas.com sayesinde, saatler süren kimi zaman da günler süren yorucu kırtasiye alışverişi kabus olmaktan çıkıyor ve eğlenceye dönüşüyor.  

Kısıtlı zamanı ve yapılması gereken çok fazla işi olan çalışan anne babalar okul sezonu açılırken uzun ve yorucu bir alışveriş maratonuna hazırlanıyor. Okul formaları, spor kıyafetleri, ayakkabı ve özellikle de renkleri ve formları itibariyle çocukların ilgisini çeken kırtasiye alışverişleri kimi zaman zorlu saatler kimi zaman da günler yaşanmasına yol açıyor.

Yoğun çalışma temposunun ardından ailelerine de zaman ayırmak isteyen anne ve babaların imdadına bu yıl da Türkiye’nin en hızlı büyüyen online ofis marketi yetişiyor.

AVANSAS (1)

Kırtasiye malzemeleri alanında Türkiye’nin lider markalarından olan Avansas.com okul sezonu için miniklerin ihtiyaçları ve beğenilerine yönelik yüzlerce yeni ürün kalemini satış yelpazesine ekledi.  Bu sayede anne ve babalar uzun ve yorucu kırtasiye alışverişlerini evlerinin konforundan vazgeçmeden  ya da haftasonu tatilini geçirdikleri sahil kasabasından yapma şansına kavuşuyor. Bilgisayar çağı çocukları da rengarenk, cıvıl cıvıl ve kaliteli yüzlerce kalem ürün arasından ihtiyaçlarını bir ‘tık’la seçme şansına kavuşuyor.

Kurşun kalemden mum boyalara, onlarca defter çeşidinden bloknotlara, ataştan, dosyalama sistemlerine, düzelticilerden anne babaların da hayatını kolaylaştıracak fotokopi malzemelerine kadar yüzlerce kalem malı satış yelpazesine katan Avansas.com, yeni eğitim-öğretim döneminde de ailelerin ve çocukların gözde online marketi olmaya devam ediyor. Avansas.com sayesinde okula hazırlık sezonu artık kabus olmaktan çıkıyor, eğlenceye dönüşüyor.

Google’dan Bir Bilim Kurgu Teknoloji Daha