TP-LINK ’ten tavan tipi WiFi çözümü: EAP320

tplink EAP320

TP-LINK , otel, restoran, AVM, kampus gibi çok sayıda ve farklı kişinin WiFi’a bağlandığı mekanlar için yeni bir kablosuz ağ çözümünü satışa sundu. Auranet serisi EAP320 model erişim noktası (access point), 802.11ac destekli, yüksek WiFi hızlarına sahip, kolaylıkla monte edilebilen ve yönetilmesi basit bir ürün.

Her gün farklı yüzlerce kişinin girip çıktığı ve WiFi’a bağlandığı geniş mekanlarda internetin hızı, kapsama alanı ve güvenliği önemli bir konu. Otel, restoran, okul, AVM gibi mekanlardaki bu ihtiyacı çözmek üzere TP-LINK yeni bir ürünü satışa sundu. Auranet serisi iç mekan erişim noktalarının (access point) yeni üyesi EAP320 model adını taşıyor ve yüksek WiFi hızlarına sahip.

Tavan tipi bir erişim noktası olan Auranet EAP320, en yeni kablosuz ağ standardı olan 802.11ac destekli. Toplamda 1.2Gbps kablosuz bağlantı hızlarına ulaşabilen ürün, kalabalıkların WiFi ağına bağlandığı mekanlarda hız sorununa çözüm sağlıyor. En gelişmiş teknolojilerle (MIMO ve TurboQAM) donatılmış olan ürün, hız ve kapsama alanının yanı sıra güvenlik ve kolay yönetim özellikleriyle de rakiplerinden ayrılıyor.

Hızlı ve güvenilir yonga seti (Broadcomm), profesyonel anten ve iyi tasarlanmış RF kalkanı ile mükemmel WiFi performansı sunan EAP320, kullanımı ihtiyaca göre dengeleyen özelliklerle donatılmış. Düşük hızlı cihazlar için erişim zamanını sınırlayarak toplam WiFi verimliliğini genişleten ‘Airtime Fairness’ özelliği; yüksek yoğunluklu ortamlarda tüm ağ performansını daha geniş ve daha hızlı 5GHz bandına yönlendiren ‘Bant Yönetimi’; verimli bir WiFi alanı yaratmayı sağlayan ‘Beamforming (hüzmeleme) Teknolojisi’ ile geniş ve kalabalık mekanlarda sorunsuz bir WiFi erişimi sağlıyor.

Yüksek Performans, Kolay Yönetim

TP-LINK’in yeni Auranet serisi erişim noktasının rakiplere göre en önemli avantajı ise kolay yönetilebilir olması. Ürün ile birlikte ücretsiz sunulan EAP Kontrol Yazılımı, yüzlerce EAP ürününü tek bir PC üzerinden yönetebilmeyi sağlıyor. Bu sayede işletmelere hem kolaylık hem de işletme maliyeti açısından avantaj sunuyor.

EAP320’nin kullanılacağı ortamlarda WiFi güvenliği en önemli unsurlardan biri. Bu konuda Captive Portal özelliği ile misafir kimlik doğrulaması sağlayan EAP320 ile misafir kullanıcıların ağ erişimine izin vermeden önce belli işlemlerden geçmesini sağlıyor. Bu işlemleri ve kuralları ağ yöneticisi belirliyor ve kolayca tanımlıyor.

Son derece şık bir tasarıma sahip olan EAP320, her yere kolaylıkla monte edilebiliyor. Elektrik hattı olmayan yerlere de PoE özelliği (Power over Ethernet) sayesinde kurulabilen ürün, ister tavana ister duvara monte edilebilme esnekliğine sahip. Okul, otel, restoran, AVM gibi yoğun WiFi kullanımı olan işletmeler için tasarlanan, yüksek performanslı EAP320’in tavsiye edilen satış fiyatı ise 205 USD (KDV dahil).

Samsung Galaxy A8 için Marshmallow geliyor!