TP-LINK’ten 24 Portlu PoE Switch

TL SG3424P 011

TP-LINK, elektrik hattı olmayan noktalarda ağ cihazı konumlandırabilmek için Ethernet üzerinden güvenli şekilde elektrik iletmeyi sağlayan yeni bir PoE (Power over Ethernet) switch’i satışa sundu.   

  TP-LINK, Ethernet üzerinden elektrik taşımayı sağlayan yeni bir PoE (Power over Ethernet) switch’i satışa sundu. TL-SG3424P model PoE switch, 24 giriş yuvası (port) sayesinde çok sayıda ürün bağlamaya olanak veriyor.

TP-LINK’in JetStream serisi PoE switch’i olan TL-SG3424P, 320W toplam güç kaynağı ile Ethernet üzerinden 802.3at/af ile uyumlu olarak 24’e kadar cihazın ağa bağlanmasını sağlıyor. Çok güçlü güvenlik desteği de sunan ürün, 4 adet combo SFP yuvası sayesinde ağı genişletme esnekliği sunuyor.

1-8

Güçlü güvenlik

TL-SG3424P PoE switch, hem QoS hem DoS saldırılarına karşı ağı koruyan güçlü güvenlik özelliklerine sahip. Aynı zamanda veri trafiğinin düzgün ve hızlı olması için ağ yönetimini de kolay hale getiren ürün, kullanımı kolay olan web arayüzüne sahip. Ses ve videoların daha akıcı, hızlı ve temiz iletimi için zengin QoS desteği sunan TL-SG3424P; VLAN, port mirror, STP /RST/MSTP, Akış Kontrol fonksiyonu gibi pek çok uygulamaya da izin veriyor.

İş Verimliliğinde Yeni Dönem