TP-LINK TL-WA901ND, Kablosuz Ağın Performansını Artırıyor

TL WA901ND1

TP-LINK’in TL-WA901ND erişim noktası, farklı işlevleri sayesinde kablosuz ağ konusunda birçok soruna tek cihaz ile çözüm sağlıyor.

Birden fazla bilgisayarı kablosuz olarak birbirine bağlamak ve kablolu internet bağlantısını kablosuz hale getirmek; mevcut bir kablosuz cihazın sinyalini tekrarlayarak daha geniş mesafeye yaymak; sadece kablolu bağlantıya sahip cihazları kablosuz ağa dahil etmek amacıyla kablosuz bağlantıyı kabloluya çevirmek gibi bir çok uygulamada kullanılabilen erişim noktası (access point) ürünleri, küçük ofislerin yanı sıra evlerde de giderek daha fazla kullanılıyor. Dünyanın bir numaralı kablosuz ağ üreticisi TP-LINK’in TL-WA901ND model erişim noktası, çok işlevli olması, elektrik hattı olmayan noktalarda da kullanılabilmesi (PoE özelliği) gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

TL-WA901ND1

300Mbps kablosuz N erişim noktası olan TL-WA901ND, beyaz şık bir kasaya sahip ve masa üstünde yatay kullanımının yanı sıra dik olarak duvara da monte edilebiliyor. Ev ve ofislerde yüksek hızlı bir kablosuz ağ oluşturmak ve birden çok cihazı bağlamak için ideal bir ürün olan TL-WA901ND, birden fazla işleve sahip. Ürün desteklediği AP, Köprü, İstemci ve Tekrarlayıcı çalışma modları ile kablosuz bağlantılardaki her türlü ihtiyaca cevap verebilmekte.

802.11n desteği ve üzerindeki üç anteni sayesinde uzak mesafe ve engeller nedeniyle yaşanan sinyal kayıplarını hafifleten ve kablosuz ağın performansını artıran ürün, farklı kullanım modları arasında geçişi de basit bir şekilde yapabiliyor. Kablosuz ağa ilişkin çok çeşitli soruna tek bir cihazda çözüm sağlayan TL-WA901ND erişim noktası, güvenliği de en üst seviyede sağlıyor. Standart WEP şifrelemesinden daha güvenli olan WPA ve WPA2 şifrelemeyi destekleyen cihaz, aynı zamanda benzer özelliğe sahip kablosuz cihazlara tek bir düğmeye (WPS) basarak kolayca bağlantı sağlayabiliyor.

Elektrik hattı olmayan yerlerde kullanılabiliyor

TL-WA901ND, Ethernet üzerinden elektrik (PoE) desteği de sunuyor. Bu sayede elektrik hattı olmayan bir noktada da Ethernet bağlantısı üzerinden elektrik alarak çalıştırılabiliyor. 35 metrelik bir kablo mesafesinde priz olmayan noktalarda kullanılan erişim noktası, bu sayede en iyi kapsama alanı oluşturulabilecek yerde kurulabiliyor.  

Android TV’de Oyun Deneyimi: Philips PUS8809