TP-Link TL-WPA4530KIT video inceleme

TP Link TL WPA4530KIT

#İŞBİRLİĞİ

Powerline ürünleri yenilendi. Kablo üzerinden saniyede 500 Mbit veri aktarımına ulaşan yeni nesi ürünler, 802.11ac entegrasyonu ile saniyede 433 Mbit’lik kablosuz aktarım sunuyorlar. Tıpkı bu ay incelediğimiz TP-Link TL-WPA4530KIT gibi.

TP-Link TL-WPA4530KIT, AV500 ve AC750 ürünlerinden oluşuyor. Ürünlerin kurulumu oldukça basit. WLAN teknolojisine sahip olmayan ürünü ADSL modem ya da bir Router’a Ethernet üzerinden bağlıyorsunuz. WLAN destekli ürün ise aynı ağ şebekesine sahip olan uzak noktadaki bir fişe takıyorsunuz. TP-Link Powerline ürünlerin önemli bir artısı farklı marka Powerline ürünleri ile de sorunsuzca çalışabilmesi. Yani elinizde farklı marka Powerline ürünleri var ise ağınızı genişletmek oldukça kolay. Her iki adaptörü fişe takmanız yeterli. Ağ kurulumu işte bu kadar basit. Aynı zamanda kablosuz ağın kurulumunu da yapmış oluyorsunuz. Kablosuz ağın şifresini, Powerline cihazın altındaki barkod ’dan okuyabilirsiniz.

Bizim yaptığımız testlerde  500 Mbit/sn olması gereken veri transfer hızının pratikte ortalama 25 Mbit/sn olduğunu gördük. Bu her ne kadar düşük görünse de bu hız birçok iş için fazlasıyla yeterli. Kablosuz ortamda yaptığımız testlerde ise ortalama 8 Mbit hız değerini ölçtük. Benzer ürünlerle kıyasla bunlar gerçekten iyi değerler olduğunu söylemeliyiz.

Uzun lafın kısası. TP-Link bu kit ile iyi bir iş yaptığını söylemeliyiz. Gerek kolay kurulumu, yeni nesil teknolojinin entegrasyonu ve performansı bizi fazlasıyla memnun etti. Büyük bir alanda kablosuz ağında performans sıkıntısı çeken kişiler bu ürün ile sorunlarına etkili bir çözüm geliştirebilirler.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Apple bir milyarıncı iPhone’u sattı!