TP-Link Bluetooth Music Receiver inceleme

tip1

#İŞBİRLİĞİ

TP-Link için birçok alanda tamamlayıcı nitelikte, işe yarar ürünler hazırladığını söyleyebiliriz. Baktığımızda firmanın oldukça geniş bir yelpazesi var. Ülkemizde özellikle modemleriyle bilinen firma, bu kez de bir Bluetooth müzik alıcısı ile karşımızda. Ufak boyutlarda, performanslı ve üstelik NFC desteği de var. İşte karşınızda TP-Link Bluetooth Music Receiver.

TP-Link Bluetooth Music Receiver’ın tasarım detayları

TP-Link Bluetooth Music Receiver’ın kutusunu açtığımızda, öncelikle oldukça ufak boyutlardaki cihazla karşılaşıyoruz. Yanlardan kıvrımlı, neredeyse avucunuzda kaybolacak kadar ufak ve hafif bir tasarımda. Üzerinde herhangi bir tuş yer almıyor. Arka tarafına baktığımızda ise, 3.5mm’lik giriş ve USB bağlantı noktasını görüyoruz. Tabii kutudan ses kabloları, USB kablosu, güç adaptörü ve NFC etiketi de çıkıyor.

TP-Link Bluetooth Music Receiver inceleme

Hangi cihazınızla eşleştirmek isterseniz…

İsterseniz kutuda gelen 3.5mm Aux kablosu ile ürünü evinizdeki ses sisteminize entegre edin (Ki Amazon Echo ile uyumlu çalıştığı belirtilmiş), isterseniz de ofisinizde kullanın. Kablo bağlantılarını hallettikten sonra Bluetooth 4.1 aracılığıyla ya da NFC yardımıyla “akıllı cihazlarınız ile ses sistemleriniz” arasında bağlantı kurabilir, böylelikle müzik arşivinizi rahatlıkla kontrol ederek tercihlerinizi dinleyebilirsiniz. Ürün, geniş bir ürün yelpazesiyle uyumlu şekilde çalışabiliyor.

20 metrelik bir kablosuz bağlantı kontrol imkânı

TP-Link Bluetooth Music Receiver, ufak boyutlarda bir ürün. Dolayısıyla onu evinizdeki dekorasyonu bozmayacak şekilde konumlandırmanız ya da en basit haliyle bir masanın arkasına yerleştirmeniz zor olmayacaktır. Zaten basit kurulumun ardından bir daha cihazı görmeseniz de olur. Her şeyi Bluetooth 4.1 aracılığıyla akıllı telefonunuz ya da tabletinizin ekranından yönetebiliyorsunuz. 20 metrelik bir kablosuz bağlantı alanı sunuyor olması da “uzaktan kumanda” işlevi açısından önemli. Düşünsenize, o an evinizin hangi odasında olursanız olun, kapsama alanı içinde olduğunuz sürece istediğiniz yerden müzik kütüphanenizi yönetebiliyorsunuz.

TP-Link Bluetooth Music Receiver inceleme

Son sözlere gelecek olursak

TP-Link Bluetooth Music Receiver sayesinde evinize adeta yeni bir “teyp” kazandırabileceğiniz söyleyebiliriz. Ufak boyutları, performanslı yapısı, pek çok hoparlörle uyumlu çalışması ve kolay yönetilebilir olması sayesinde TP-Link Bluetooth Music Receiver’a şans vermenizi öneriyoruz. Ürün, ülkemizde 150 TL’lik satış fiyatına sahip.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Honor Play kutu açılış videosu (Unboxing)


Yorumlar kapatıldı.