Tom Holland, Örümcek Adam 3 hakkında konuştu

Tom Holland, Örümcek Adam 3 hakkında konuştu

Tom Holland, yakında Spider-Man: No Way Home ve Uncharted hakkında paylaşacağı bazı haberleri olacağını söyledi.

Son birkaç yılda Holland, Hollywood’un en büyük genç yıldızlarından biri haline geldi. The Impossible’daki beyaz perdedeki ilk çıkışından sonra, Sony ve Marvel Studios onu yeni Örümcek Adam olarak seçtikten sonra Holland’ın kariyeri büyük ölçüde değişti. Son yarım yüzyılın çoğunu web-slinger oynayarak ve popülaritesi artmaya devam ettikçe daha fazla başrol oynayarak geçirdi. Bu, kendi Spider-Man serisini yönetmeyi, daha dramatik roller üstlenmeyi ve diğer yüksek profilli filmlere katılmayı da içeriyor. 2021 başlangıçta Holland için büyük bir yıl olarak şekilleniyordu. Yılın ilk filmi, Cherry’yi yapmak için Russo Brothers ile yeniden bir araya geldiğini gördü ve Sony, yükselen yıldızın yer aldığı iki büyük gişe rekorları kıran filmi yayınlamayı planlamıştı.

Tom Holland, Örümcek Adam 3 hakkında konuştu

MCU serisinin üçüncü filmi Spider-Man: No Way Home‘un Temmuz ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Bu arada Sony, Holland’ın Nathan Drake olarak oynadığı uzun zamandır beklenen canlı aksiyon Uncharted filmini Aralık ayında piyasaya sürmeyi planlıyordu. Spider-Man 3 sonunda Aralık ayına taşındı ve Uncharted’ı 2022’nin başlarına erteledi ve hayranlar her ikisi hakkında da bilgi bekler durumdaydı. Holland kısa süre önce 25. doğum gününü kutladı ve hayranlarına duyduğu sevgi ve destek için Instagram’da teşekkürlerini sundu. Teşekkür videosu sırasında, hem Spider-Man: No Way Home hem de Uncharted hakkında yakında hayranlarıyla paylaşacak bir haberi olduğunu söyledi. Holland, bu güncellemelerin ne zaman geleceğine dair belirli bir zaman çerçevesi vermese de, her iki filmi de sabırsızlıkla bekleyenler, söz konusu güncellemeler için bu haber bile yetti.

Tom Holland Spider-Man: No Way Home ve Uncharted hakkında yakında paylaşabileceği güncellemeler için en iyi ihtimal, herhangi birinin (veya her ikisinin) bir fragmanının yolda olabileceği. Spider-Man 3, çoklu evren ve geçmiş Spider-Man oyuncularını nasıl bir araya getireceğine dair söylentiler sayesinde 2021’in en çok beklenen filmlerinden biri.

OnePlus 9R, pil tüketimi sorunu için bir düzeltme aldı