Thermaltake aktif soğutuculu oyun koltuğu yapıyor

ThermalTake-X-Comfort-Air

Oyun ekipmanları üzerinde çok para harcamak gayet kolaydır. Çevre dostu üreticiler de marifetli aksesuarlar için paranızdan daha fazla yararlanacaklardır. “Cesaret + Tutku + Azim = Thermaltake DNA’sı ” sloganıyla yola çıkan teknoloji markası Thermaltake, en yeni oyun koltuğu X Comfort Air‘e aktif bir soğutma sistemi eklemeye karar verdi. Bu sayede, görünüşe göre bu marifetler artık oturduğunuz sandalyelere kadar uzanıyor.

X Comfort Air oyun koltuğu”sıcak savaşlarda oyuncuları serin tutmak için tasarlandı”. Peki Thermaltake’in son teknolojili koltuğunun özellikleri neler?

X Comfort Air
X Comfort Air

1999’dan bu yana piyasada aktif olan ve çalışmalarını sürdüren Thermaltake, X Comfort Air’in dünyanın ilk soğutuculu profesyonel oyun koltuğu olduğunu iddia ediyor. “En iyi aerodinamikler ve ultra modern soğutucu tasarımı teknolojisi” kullanıyor. Buna eşdeğer olarak koltukta 75.000 saat boyunca çalışacak şekilde tasarlanmış ve sandalyenin tabanına monte edilmiş dört adet beş-kanatlı vantilatör bulunuyor. Nefes alabilen bir ağ ve PVC derinin altına yerleştirildikleri için vantilatörleri hissetmiyorsunuz.

Serinlemenizi amaçlayan fanlar, oyun oynarken ya da bir bilgisayarda gerçekleştirilen yoğun aktiviteler sırasında havayı vücudunuza doğru yönlendiriyor. Üç düğmeli bir kontrol cihazı ile fanı açıp kapayabiliyor ve fanların hızını 1,530 rpm, 3.600 rpm veya maksimum 5,100 rpm olarak ayarlayabiliyorsunuz.

X Comfort Air
X Comfort Air

X Comfort Air, Thermaltake’in Comfort serisinde bulunan mevcut koltuk takımlarının özelliklerine ek olarak yapılıyor. Yani son teknolojili bu koltukta ayrıca dört yönlü dirseklikler, 160 derece arkaya yatırabilme özelliği, koltuk yüksekliği ayarı için dördüncü sınıf pistonlar ve beş yıldızlı alüminyum taban ile üç inçlik dönen tekerlekler mevcut. Genellikle bir sandalyeyi döndürürken hesaba katmaya alışık değiliz fakat bu koltuğun kablolarla çalıştığını da unutmayın. Bu yüzden kabloya zarar vermemek ve kendimizi de tehlikeye atmamak konusunda dikkatli olmamız gerekiyor ne yazık ki.

Tamamen siyah veya siyahlı-kırmızılı iki renk çeşidi bulunan X Comfort Air’ın fiyatı yurt dışında 499.99 dolar. Alanların sandalyeye ilk kez oturduklarında, bunun için ne kadar para harcadıklarının bir kez daha farkına varmalarıyla, üzerine soğuk su niyetine fanları en yüksek hız ayarında çalıştırdığını gözümüzde canlandırır gibi olduk bile..

iOS 11 Hakkında Öğrenmek İsteyeceğiniz İpuçları!