Teknolojinin Kalbi Bimeks ile Atıyor

Teknolojinin Kalbi Bimeks ile Atıyor manset

Bimeks, Sevgililer Günü için hayata geçirdiği tasarım yarışması ile sosyal medyada dikkat çekiyor. 14 Şubat’ta sevgilisini sevindirmek isteyenler, yarışmaya kendi tasarımlarıyla katılıp birçok hediye ve indirim kazanma şansı yakalıyor.

 ‘Teknolojinin kalbi Bimeks’le, benim kalbim seninle atıyor!’ sloganıyla 14 Şubat’a özel bir yarışma başlatan Bimeks, yarışmanın katılımcılarına sürpriz hediyeler ve indirimler sunuyor. Yarışmaya katılmak isteyenler, Bimeks Facobook sayfası üzerinden seçtikleri cihaza kendi tasarımlarını iMade ile uygulayarak başvuruyor. Yarışma sonunda tasarımıyla en çok oy alan 1’inci Sony PlayStation 4, 2’inci iPod Touch, 3’üncü ise Beats kulaklığın sahibi oluyor. Yarışmaya katılarak tasarım uygulayan herkes aynı zamanda tasarladığı ürünü,  yüzde 50 indirimle satın alabiliyor.

bimeks_svgililer günü

Sevgililer Günü’nü teknoloji aşkı ile birleştiren ve sevgilisini mutlu etmek isteyenler için alternatifler sunan Bimeks’in yarışması 17 Şubat’a kadar devam edecek. Yarışmanın sonuçları 18 Şubat Cumartesi günü Bimeks’in kurumsal Facebook sayfası üzerinden duyurulacak.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin https://www.facebook.com/bimeks adresine tıklamaları yeterli oluyor.

Cep Telefonunu Güvenle Kullanmanın 8 Yolu