Teclast TBOLT F15 Pro dizüstü bilgisayarı piyasaya sürüldü

Teclast TBOLT F15 Pro dizüstü bilgisayarı piyasaya sürüldü

Teclast, uygun maliyetli harika görünümlü dizüstü bilgisayarlar sunan Çinli bir dizüstü bilgisayar üreticisi. Bu yıl piyasaya sürülen Teclast F7 Air’in başarısının ardından şirket, daha şık bir model olan Teclast TBOLT F15 Pro ile tekrar geri döndü.

Eşsiz metal gövde tasarımı ve temel donanımıyla, bunun piyasadaki bazı pahalı Ultrabook’lara yakın bir rakip olacağı umuluyor. Cihazın daha zarif tasarımı, bu yeni TBOLT F15 Pro’yu işletme sınıfının ve basit ve aynı zamanda güçlü bir dizüstü bilgisayarı seven diğer herkesin favorisi yapacak. Temel donanım sayesinde, cihaz her şeyi halledebilecek kapasitede. Ayrıca, düşük-orta grafik ön ayarlarında bazı modern AAA oyunlarını oynamak için kullanılabilir.

Teclast TBOLT F15 Pro dizüstü bilgisayarı piyasaya sürüldü

TBOLT F15 Pro Özellikleri ve Teknik Özelliklerine gelirsek, TBOLT F15 Pro, TBOLT 10 DG ile birlikte gelen çok güçlü i7 CPU’ya kıyasla bir düşüş olan 10. nesil Intel Core i3-1005G1’i kullanıyor. 2 çekirdekli 4 iş parçacıklı işlemci, yalnızca 15W’lık bir TDP ile her bir iş parçacığında 3.4 GHz’e kadar çıkabilir. Cihaz Intel Tümleşik GPU kullanıyor ve, Intel GPU’lar sonunda AAA oyun oynama konusunda iyi hale geldi. GPU, Adobe Photoshop ve Premiere ile de çalışabilir. GPU 900MHz’e kadar çıkabilir ve 60Hz 4K monitör/projektörü kolaylıkla çalıştırabilir. Ekrana gelince, cihaz 1920×1080 çözünürlüğe sahip 15,6 inç FHD IPS panel ile donatılmış olarak geliyor. Minimal çerçeveler ve 2.5D kavisli kenarlar, birinci sınıf bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Bellek ve Depolama tarafında TBOLT F15 Pro, 12 gig LPDDR4 RAM ve 256 gig yüksek hızlı SSD ile donatılmış. Bu yapılandırma, minimum yükleme süreleri ve geliştirilmiş performans sağlayacaktır. Kullanım ömrü boyunca, depolamanın yeterli olmadığını düşünüyorsanız, depolama alanınızı genişletmek için Micro SD yuvasını kullanabilirsiniz.

Cihaz, Windows 10 ve Microsoft Office ile önceden yüklenmiş olarak geliyor. Bunlar, cihazın fiyatı düşünüldüğünde iki harika ekleme. Bağlantıya gelince, bu tamamen farklı bir hikaye. Bağlantı noktası seçimi, cihazın birincil hedef olarak bağlantıya sahip olduğunu gösteriyor. F15 Pro aşağıdaki şu noktalarıyla birlikte geliyor: 2 adet USB 3.0 bağlantı noktası.. 1x Tip-C bağlantı noktası. Gigabit Ethernet bağlantı noktası. 3.5 mm ses jakı. Fiyat kısmında ise Teclast TBOLT F15 Pro, yalnızca 489,99 $ gibi etkileyici bir fiyat etiketi için AliExpress’te mevcut.