TCL EISA’dan üç prestijli ödülle döndü

TCL EISA

Küresel televizyon markaları arasında ilk iki sırada, 98 inçlik TV kategorisinde ise birinci sırada bulunan TCL, EISA’da üç farklı kategoride önemli ödüllerin sahibi oldu. EISA, TCL’in farklı segmentlerdeki görüntü ve ses teknolojilerinin başarısını verdiği ödüllerle tescilledi.  

TCL QD-Mini LED 4K TV 65C845 modeli, ‘En İyi Ev Sineması Deneyimi Sunan MINI LED TV’ ödülünün sahibi oldu. Oyun deneyimini ön plana çıkaran, TCL QLED kategorisindeki ürünlerden TCL QLED TV 55C745, ‘En İyi Oyun Televizyonu’ unvanının sahibi olurken, markanın büyük ekran kategorisindeki QLED segmenti televizyonlarından TCL QLED TV 98C735 XL modeli ise ‘En İyi Dev Ekran’ ödülünü alarak, bu kategorideki liderliğini perçinledi.

TCL EISA

TCL QD-Mini LED 4K TV 65C845: Gerçek ev sineması deneyimi

‘En İyi Ev Sineması Deneyimi Sunan MINI LED TV’ ödülünün sahibi olan TCL QD-Mini LED 4K TV 65C845, segmentinin lider modellerinden biri olduğunu bir kez daha ortaya koydu. EISA Jürisi, ürünle ilgili yaptığı değerlendirmede; “TCL, Mini LED alanındaki performansını artırmaya devam ediyor. C845 serisi, bu yıl OLED panellerle rekabet etti ve bazı önemli ölçümlerde rakiplerini geride bırakan sonuçlara imza attı. Özellikle LED optimizasyonları ürünü farklı kılıyor” ifadelerini kullandı.

1692698374 EISA Gaming 55C74 2

TCL QLED 4K TV 55C745: Oyun tutkunlarına özel

 TCL QLED 4K TV 55C745, yeni nesil konsol ve bilgisayarlarla tam uyumlu çalışarak, oyunsuz olmaz diyenlerin tam aradığı TV olduğunu EISA’da bir kez daha kanıtladı.

EISA Jürisi, ürünle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Bu TV sadece oyuncular için tasarlanmıştır demek haksızlık olur. Renk işleme, parlaklık, HDR yetenekleri ve tam dizi yerel karartma, önemli bir video performansı sağlarken, Google TV arayüzü de önemli bir uygulama desteği sunuyor. Nasıl kullanmayı tercih ederseniz edin, 55C745 yaşamınıza önemli bir değer katacaktır” dedi.

1692698376 EISA Giant 98C73 2

TCL QLED TV 98C735: Devler liginin şampiyonu 

Hayata daha büyük bir pencereden bakmak isteyenlerin tercihi TCL QLED TV 98C735, gerçek anlamda sinemayı eve getiriyor. Üst düzey bir QLED 4K eğlence merkezi olan 98 inç’lik devasa televizyon Google TV entegrasyonuna ve göz alıcı bir video ve oyun performansına sahip.

EISA Jürisi, ürünle ilgili yaptığı değerlendirmede, Mini LED arka aydınlatmalı ve Quantum Dot panel teknolojili 98 inç TV’nin derinlikli siyahlarının mükemmel gölge ayrıntılarıyla birleştirdiğini belirtirken, parlaklık ve yerel karartma özellikleri sayesinde önemli sonuçlar elde ettiklerini vurguladı. TCL QLED TV 98C735, geniş görüntüleme açısı ve mükemmel yansıma önleme özelliği ile göz alıcı bir sinema deneyimi vaat ediyor.

Vivo V29 Lite 5G inceleme: Kavisli ekran, premium tasarım ve dahası