Süper Evlere Süper Tabletler

Tabletler

Turkcell Superonline, fiber internet ile birlikte Intel işlemcili Casper ya da Reeder marka tabletleri ayda 64 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturduğu

Dijital dünyada hayatı kolaylaştıran vazgeçilmez teknoloji ortağı Turkcell Superonline, fiber internet farkıyla evlerini süper yapan müşterilerine yönelik özel kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Tabletler

Süper Evlere Süper Tabletler kampanyasında kullanıcının hız ihtiyacına göre seçebileceği iki farklı tablet markası fiber internet paketiyle birlikte sunuluyor. Kampanya kapsamında 25 Mbps hız ve 100 GB hız alanına sahip ya da üzeri fiber internet paketlerden yararlananlar Intel işlemcili Casper VIA T7D-3G; 50 Mbps hız ve 150 GB hız alanına sahip ya da üzeri paketlerden yararlananlar ise Intel işlemcili Reeder A8i Quad markalı tabletlere sahip oluyor.

Fiber internet ve tableti 24 ay taahhüt ile ayda 64 TL’den başlayan fiyatlarla Turkcell Superonline’ın mevcut ve yeni müşterileriyle buluşturan kampanya, 1 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli.

Destiny: House of Wolves Çıkış Tarihi!