Sudan ucuz Samsung modelleri satışa çıktı!

a23 1

Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Galaxy A23 ve Galaxy A13 modelleri ülkemizde satışa sunuldu. İşte telefonların özellikleri ve fiyatlarına dair tüm detaylar.

Sudan ucuz Samsung modelleri satışa çıktı! Samsung geçtiğimiz haftalarda orta segmente hitap eden telefonlarını tanıtmıştı. Bunlardan Galaxy A23 ve Galaxy A13 ülkemizde satışa çıktı. Biz de ilk olarak telefonların özelliklerine değinecek sonrasında ise fiyat bilgisini sizlerle paylaşıyor olacağız. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden haberimizin detaylarına bir bakalım.

Sudan ucuz Samsung modelleri satışa çıktı!

Gücünü adı verilmeyen sekiz çekirdekli bir işlemciden alan Galaxy A23, bünyesinde 25W hızlı şarj destekli 5.000 mAh bir pil barındırıyor. 6.6 inçlik LCD ekran paneline sahip olan telefon, sırtında dörtlü kamera kurulumuna sahip.

a22

Bu noktada 50MP ana kameraya 5MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro lens ve 2 MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön kısımda ise 8MP’lik selfie kamerası bulunduran cihaz, 4 ve 6 GB RAM seçenekleri ile geliyor. Modelin ülkemizdeki fiyatı ise 4.999 TL olarak belirlenmiş durumda. Bu fiyatın 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyon için geçerli olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Gelelim Galaxy A13 modeline. Söz konusu telefonun özellikleri aslında yukarıda saymış olduğumuz özellikler ile hemen hemen aynı. Ne ekran tarafında ne batarya tarafında ne de kamera özellikleri anlamında gözle görülür bir farkın olmadığını net bir şekilde söyleyebiliriz. Galaxy A13 Türkiye fiyatının ise 4.699 TL gibi nispeten daha uygun bir bedel olduğunu ifade etmek lazım. Bu fiyatın 6 GB RAM ve 128 GB depolama versiyonu için geçerli olduğunu söylemeden geçmeyelim. Peki siz telefonlar için ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Passat fiyatına Audi A3 satıyorlar!