Subaru Legacy Göz Kamaştırıyor!

subaru

2009 yılında global orta sınıf sedan haline dönüşen Legacy modeli, 25 yaşına girdiği 2014 yılında daha dinamik ve sportif bir tasarıma bürünüyor.

Subaru Yeni Legacy modelinin öncüsü olan Konsept Legacy’nin örtüsünü Los Angeles Otomobil Fuarı’nda kaldırdı. Konsept Legacy’de konforlu bir kabin için kabin hacmi korunurken, akıcı tavan hattı ve yan pencere ile şık bir yan profil oluşturulmuş.

Önden arkaya kadar uzanan dinamik karakter çizgisine sahip kapı paneli ve alüminyum gümüş renkli yan eşik süslemesi gövde yüzeyini vurguluyor ve aerodinamik bir siluet oluşturuyor. Gösterge paneli sürücüye, gönül rahatlığı ile aracı kullanma hissi sunuyor. Gösterge panelinin ortasında ise bir akıllı telefona veya tablete benzer şekilde kullanılabilecek olan çok fonksiyonlu bir ekran yer alıyor.

subaru

Subaru’nun gelişmiş sürüş destek sistemi olan “EyeSight” sistemi, tavan döşemesinin ön kenarında konumlandırılıyor. EyeSight sisteminin çalışmasını ön pencerede gösteren göz hizası ekranının kullanımıyla, sürücülerin odaklanmasını sağlayan bir ortam sağlanıyor.