Star Wars Minecraft Evreninde

image4

Film serisi Star Wars ile popüler oyun Minecraft’ın yolları birleşti.


Kendi dallarında efsane olan iki seri birleşti. Star Wars Bölüm 7’yi dört gözle bekleyen hayranlar, bu sırada kendi yaptıkları filmlerle oyalanıyor. Milyonlarca kişinin oynadığı Minecraft’ta istediğiniz her türlü binayı ve yapıyı oluşturmak mümkün. Star Wars hayranları bu sefer, Minecraft ile ünlü film serisini yaşatmaya karar vermiş.

Star Wars Bölüm 4’ün ünlü sahnelerini Minecraft ile gerçeğe dönüştüren, hayranlar filmi yeni baştan yaratmaya çalışıyor. Minecraft Star Wars adlı film için kısa bir tanıtım fragmanı geldi. Ekip, 3 yıldır bu projeyle uğraşıyor. Bazı binaların ve sahnelerin Minecraft’ta yapılması 3 aydan fazla sürmüş.

Star Wars Bölüm 4’ü, Minecraft grafikleriyle izlemek isteyenler için fragman heyecan verici. 90 dakika olması beklenen Minecraft Star Wars’un yayın tarihi belli değil. Ekip projeyi bitirince ücretsiz olarak izlenime sunacak. Paradise Decay adlı ekibin açıklamasına göre, Lucasfilm 2015 yılındaki Star Wars festivalinde filmin ilk gösterimi yapmak istiyor. Ekip Star Wars filmlerinin haklarına sahip olmadığı için, Mine Craft Star Wars’un bitmiş versiyonunda sesler olmayacak. Ekip, projeden hiçbir maddi kazanç beklemiyor.

FIFA 15′ten Yeni Video: Oyuncu Duyguları