Specialized -Bu elektrikli bisiklet 2000 dolar değerinde!

specialized

Teknoloji şirketi Specialized’in elektrikli bisikletini yakından inceleyelim

250 W motora sahip olan bisiklet, kullanmaya başlar başlamaz profesyonel insanların üretiminden geçtiği net bir şekilde belli oluyor. Ergonomisi çok gelişmiş olan bu model kendi isteğinize göre opsiyon olarak satılan onlarca aksesuar ile karşımıza çıkıyor. Üzerindeki sensörler ile çalışan süspansiyon sistemi sayesinde son derece konforlu şekilde sporunuzu yapabilirsiniz. Bu bisikleti çalıştırmak için bir kontak çevirmek veya bir düğmeye basmak yerine, pedalları çevirerek ilk gücü siz veriyorsunuz.

Sadece boyası için bile büyük bir AR-GE çalışması yapılan ve Specialized adlı şirketin ürünü olan bu bisikleti satın almanın çok büyük bir dezavantajı var.Bu dezavantaj ise fiyatı. Şu an tam 2000 dolar değerinde olmasına rağmen Avrupa’da doğa sporları ile ilgilenler tarafından çok büyük ilgi görüyor. Pedallara bağlı olan motorlar sayesinde siz pedal çevirdikçe sarj olan bu model bizlere tam dolu batarya ile 70 km bir menzil sunuyor.

specialized

Geçtiğimiz yıllarda elektrikli bisikletlere olan ilgi fazlasıyla arttı

İlerleyen nüfus artışı ile birlikte artan araç sayısı özellikle Avrupa’da ve tüm dünyada trafik sıkışıklığının artmasına sebep oldu ve insanlar artık elektrikli scooter ve elektrikli bisiklet gibi taşıtları tercih etmeye başladı. Uzmanlar önümüzdeki yıllarda bu tarz ulaşım araçlarının kullanımının fazlasıyla artacağını düşünüyor.

ASUS ’tan iş insanlarını ve öğrencileri sevindirecek kampanya