Sony’den Yeni PS4 Kulaklığı

14964622320 d3fea731f6 b bm4k

Sony yeni Silver Wired Stereo kulaklığını görücüye çıkardı. 

Sony ürettiği ana ürünlerinin yanı sıra başarılı yan ürünlerde ortaya koyuyor. Bu noktada Japon şirketin son olarak ortaya çıkardığı Silver Wired Stereo kulaklığı şık tasarımı ile ön plana çıkıyor. Sony’nin son olarak görücüye çıkardığı kulaklık beyaz olması nedeniyle Destiny için özel üretilen beyaz PS4’ler ile renk uyumuna sahip.

 

14964584299-e5f415e555-b_bw2r

 

Sony’nin son olarak görücüye çıkardığı kulaklığı şık bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra PS3 ve PS4 ile uyumlu olması ile dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra kulaklık diğer kulaklıklar ile kıyaslandığında uygun bir fiyata sahip olması ile de ön plana çıkıyor.

Silver Wired Stereo kulaklığın teknik özelliklerine bakacak olursak ilk olarak 7.1 sanal ses desteğine sahip olduğunu görüyoruz. Bunun yanı sıra kulaklığın oyunlara özel olarak sağlanan ses modlarını destekleyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Konsol oyuncularının kulaklığı uzun süreler kullanacakları göz önüne alındığında kulaklıkta yer alan yastıkların mantıklı bir seçenek olduğu daha iyi anlıyoruz. Buna ek olarak kulaklıkta hareket ettirilebilir mikrofon bulunuyor. Son olarak Sony’nin son kulaklığının PS Vita ile de uyumlu olduğunu söyleyebiliriz.

Silver Wired Stereo kulaklığının Sonbaharda satışa sunulması bekleniyor. Cihazın fiyatının ise yaklaşık 150 TL olması bekleniyor. 

Ödüllü UE Boom Serisine Beş Yeni Renk