Sony’den Yeni BRAVIA 4K LCD TV Modelleri

X8500C 65 inch

Sony’nin bu yıl CES 2015’te duyurduğu BRAVIA 4K LCD televizyonları Türkiye’de satışa sunuldu. BRAVIA televizyonlarda bulunan yeni 4K İşlemci X1, Sony 4K izleme deneyiminin netlik, renk doğruluğu ve kontrastını daha da geliştirdi. Yeni X9000C serisi, yeni ultra ince tasarımı ile Sony’nin çerçevesiz en ince TV serisi olma özelliğini taşıyor.

X8500C+65-inch

Ekran büyüklükleri 49 ila 75 inç arasında değişen yeni modeller arasında dört yeni seri içinde altı yeni model bulunuyor. Sony, 4K görüntü kalitesinde sektör lideri olarak, izleme deneyimini iyileştirecek teknolojiler geliştirme taahhüdünü bu yelpaze ile de gözler önüne seriyor. Yeni 4K İşlemci X1, netlik, renk ve kontrastı geliştirirken 4K içerik sağlayıcıların sunduğu gelişmiş 4K X-Reality PRO yükseltme algoritması teknolojisi ile bir araya geldiğinde, görüntü kaynağı ne olursa olsun, bu televizyonlar 4K çözünürlüğe yükselterek en iyi görüntü kalitesini sağlıyor.

X8500C

3.840 x 2.160 4K çözünürlük sağlayan ekranları ile, bu ürünlerde aynı zamanda kırmızı, yeşil ve açık mavinin tonlarını da doğru şekilde yeniden üretmek için TRILUMINOS Ekran da bulunuyor. Gelmiş geçmiş en geniş renk aralığında renkler hayat bulurken dinamik renk düzeltme de renklerin her seferinde mümkün olduğunca tutarlı ve doğru olmasını güvence altına alıyor. Görüntü kalitesini daha da iyileştiren bu televizyonlar aynı zamanda LED’in en üst parlaklığının yanı sıra daha derin siyahlar da sunmak üzere eleştirmenlerden tam not alan X-tended Dynamic Range kontrast iyileştirme özelliği ile donatılıyor.

X9000C

İlk defa, bu televizyonlar Google’ın en son Android TV işletim sistemini destekleyerek gerçek zamanlı video akışını kolaylaştırıyor, oyun cihazı işlevi görüyor ve Google Cast ve Voice Search gibi gelişmiş özellikler de sağlıyor. Google Cast, kullanıcıların mobil cihazlarından içerik yansıtmasına imkân vererek hiç olmadığı kadar yüksek bağlanabilirlik sağlıyor. Ayrıca, mikrofonlu uzaktan kumanda üzerinde Sesli Arama yapmak da mümkün. Google Play’e erişim sayesinde, tüketiciler televizyonlarından akıllı telefon veya tablet üzerinde yapmayı sevdikleri her şeyin keyfini televizyonları üzerinde de sürebiliyorlar.

Tekzen’in Dijital Gücü