Sony’den Öz Çekimler İçin Özel Telefon

Sony Oz Cekimler Telefon

Sony, 5 mega piksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip öz çekim telefonu Xperia C3 modelini duyurdu.

Sony Xperia ailesi genişlemeye devam ediyor. Xperia ailesinin yeni üyesi Xperia C3 resmen duyurulurken, telefonun ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacağı açıklandı. 5.5 inç boyutunda 720p ekranla birlikte gelen telefonda Sony’nin Mobil BRAVIA Engine 2 görüntü işleme motoru kullanılmış.

Xperia_C3_1

Gücünü Snapdragon 400 çip setinden alan Xperia C3’ün içerisinde 4 çekirdeki 1.2GHz Cortex-A7 işlemcisi ve Adreno 305 grafik yongası görev yapıyor. 1GB RAM ile desteklenen telefon, 8GB dahili depolama alanına, 8 mega piksel LED flaşlı arka kameraya ve 5 mega piksel çözünürlüğünde ön kameraya sahip. 4G ve LTE Cat4 desteğine sahip olan telefonun çift SIM kart destekli versiyonu da bulunuyor.

Xperia_C3_2

25mm’lik lensin görev yaptığı 5 mega piksel çözünürlüğünde ön kamera soft LED flaşla birlikte geliyor. Otomatik netlemede yapabilen ön kameranın tam anlamıyla öz çekim/selfieler için tasarlandığını söyleyebiliriz. Beyaz, siyah ve nane rengiyle Ağustos ağından itibaren satışa sunulacak. İlk olarak çin pazarında satışa sunulacak olan telefonun ülkemize de gelmesi bekleniyor. 

Xperia_C3_3