Sony Xperia XZ1 ve XZ1 Compact’ın fiyat bilgileri sızdı

xperia xz1 1

Sony, IFA 2017 kapsamındaki Xperia etkinliğini 31 Ağustos’ta düzenleyecek ve yeni akıllı telefon modellerini görücüye çıkaracak.

Teknolojiseverler özellikle yeni Xperia XZ1 ve XZ1 Compact modellerini bekliyor. Tabii ki bu iki modelle ilgili şimdiye kadar birçok sızıntı ve söylenti bilgi paylaşılmıştı, ama fiyat tarafında bir şey yoktu. Son gelen sızıntı detaylar da fiyatlarla ilgili.

Twitter’da yaptığı sızıntı paylaşımlarla bilinen Roland Quandt‏, XZ1’in 770 dolar, XZ1 Compact’ın ise 640 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacağını belirtmiş ve iki tane de renkten söz etmiş. Bunlar siyah ve pembe. Tabii ki başka renk seçenekleri de olacaktır. Ek olarak, bu iki cihaz için Amazon’da da sayfa açılmıştı ama an itibarıyla sayfalar kapalı.

XZ1’de Snapdragon 835 çipset, 5.2 inç FHD ekran, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık, 23MP ana kamera, 4GB RAM, Android Oreo işletim sistemi ve USB Type-C bağlantı teknolojisi gibi özelliklerin olması bekleniyor.

XZ1 Compact’ta ise 4.6 inç FHD ekran, Snapdragon 835 çipset, 19MP ana kamera, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık, 4GB RAM ve 2800mAh çıkarılamaz pil gibi özelliklerden söz ediliyor.

İşte Android Oreo’nun geleceği ilk HTC modelleri