Sony Xperia XA1 Satışa Çıkıyor

sony xperia xa1 1

Sony, Mobile World Congress’te tanıttığı Sony Xperia XA1’i satışa çıkarıyor. Japon teknoloji devi yeni orta segment telefonunun çıkış tarihini ve fiyatını açıklandı.

Bu ayın başında Xperia XZs’i satışa sunan Sony, çok yakında iki yeni akıllı telefon daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sony Xperia XA1 ve Xperia L1 bir hafta sonra ABD’de satışa çıkacak. Sony’nin yeni orta segment telefonu Xperia XA1; Xperia XZs ve XZ Premium’un yanı sıra Mobile World Congress’te tanıtılmıştı. Şubat ayında tanıtılan telefon 1 Mayıs’ta satışa çıkacak.

Telefonun ABD fiyatı 299.99 dolar olarak açıklandı. Telefon beyaz, siyah, pembe ve altın renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Sony Xperia L1 ise şimdiden Amazon üzerinden satışa sunulmuş durumda. 199.99 dolara satılan Xperia L1; siyah, beyaz ve pembe renk seçeneklerine sahip. Xperia XA1 5 inç ekrana, Xperia L1 ise 5.5 inç ekrana sahip. Ancak teknik özellikler bakımından Xperia XA1 daha iyi bir akıllı telefon.

Telefonun teknik özellikleri arasında sekiz çekirdekli MediaTek Helio P20 işlemci, 3GB RAM, 32GB depolama alanı, 23 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

iPhone 8’in Çıkışı Erteleniyor