Sony Xperia X 2017 görseli sızdırıldı

xperia x 2017

Önümüzdeki Pazartesi başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak olan Xperia X 2017 için yeni bir görsel sızdırıldı. İşte detaylar.

27 Şubat’ta start alacak olan Mobil Dünya Kongresi’nde sahne alacak olan firmalardan birisi de Sony. Sony’nin bu fuar boyunca 4 farklı telefonu tanıtması bekleniyor. Bu telefonlardan birisi de Xperia X 2017. Bazı kesimler bu telefonu Xperia X2 olarak lanse etse de Sony tarafından aksi açıklanmadığı sürece biz bu modeli Xperia X 2017 olarak yazmaya devam edeceğiz.

Zira artık akıllı telefon üreticileri, giriş segmentindeki modelleri için 1,2,3,4 şekilde seri ismi koymuyorlar. Bunun yerine telefonu satışa sunulduğu yıl ile özdeşleştiriyorlar.

Tekrardan konumuza dönecek olursak, geçtiğimiz saatlerde Sony’nin Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağı Xperia X 2017’e ait olduğu iddia edilen bir görsel sızdırıldı. Yukarıda da net bir şekilde görebileceğini bu görselin, cihazın fuarda tanıtımından sonra basına gönderilecek bültenlerde yer alan görsel olduğu iddia ediliyor.

Sızdırılan görsel üzerinden yola çıkarak, Xperia X 2017’nin tasarımı hakkında bazı tahminlerde bulunmak da mümkün.

Sony’nin de 2017’nin şimdiden trendi haline gelmiş olan, ince çerçeve modasına ayak uydurduğunu görüyoruz. Japon devi, genelde mobil telefonlarının ön yüzünde yer alan Xperia logosunu da kaldırmış. Güç ve ses açıp kapama tuşlarının da telefonun sağ alt tarafına yerleştirildiği dikkatlerden kaçmıyor. Bu durum telefonu genelde sağ eliyle kullananların işine gelecektir.

Yine de telefon hakkındaki kesin bilgiler için birkaç gün daha beklemek zorunda olduğumuzu da sizlere hatırlatalım.