Sony Xperia C4 ve C5 Ultra güncellendi!

Sony Xperia C4 ve C5 Ultra güncellendi

Sony Xperia C4 ve C5 Ultra güncellendi.

Sony, Xperia C4 modelinin ardından Xperia C5 Ultra modeli için Android Lollipop 5.1 Güncelleştirmesini yayınladı.

Sony’nin Üst Seviye Akıllı Telefonlarına bu ay içinde sunması beklenilen Android 6.0 Marshmallow Güncelleştirmesi görünen o ki diğer modeller için gecikecek.

Bu bağlamda Kullanıcılarını üzmek istemeyen Sony, ilk önce Xperia C4 modeli için daha sonra ise Xperia C5 Ultra için Android Lollipop 5.1 Güncelleştirmesini dağıtmaya başlayacak.

E5306 ve E5506 model numarasına sahip Xperia C4 ve Xperia C5 Ultra modelleri için Android Lollipop 5.1 Güncelleştirmesi, Ülkemizde de dağıtılmaya başlandı.

OTA yoluyla gönderilmeye başlanan Android Lollipop 5.1 Güncelleştirmesinin ardından modellerin Android Marshmallow 6.0 Güncelleştirmesini alacağını da son olarak belirtelim.

Oldukça olumlu yorumların geldiği bu Güncelleştirmeler sonrasında Dayanıklılık konusunda da artış sağlandığı bildirildi.

Popüler olan bu 2 Telefonun her ne kadar Marshmallow olmasa da Güncelleştirme desteği alıyor olmaları bu modeli kullanan Kullanıcıları oldukça sevindirdi.

E5306 ve E5506 Model Numaralarına sahip Telefonlara; Android Marshmallow 6.0 da gelecek; fakat daha yeni 5.1 Güncelleştirmesini alan Telefonların 6.0’ya geçme süreleri biraz zaman alacak.

Yeni Batman Arkham Knight DLC’si PC’de!