Sony SmartWatch 3’den Haberler Var

sonysmartwatch

Son dönemde hayatımıza girmiş olan giyilebilir teknoloji hızla yayılıyor.Özellikle akıllı saatler için konuşmak gerekirse her geçen gün yeni fikirler yeni ürünler hakkında haberler alıyoruz.
Sony’nin giyilebilir teknoloji alanına oldukça yatırım yaptığını hepimiz biliyoruz. Özellikle Sony, akıllı saat konusunda piyasaya ilk yatırım yapan firmalardan biri. Sony,Google’ın Android Wear adlı akıllı saatine pek sıcak bakmıyor ve bunun uzun bir süre böyle devam edeceğini söylüyor.Ardından da akıllı saatini SmartWatch 3′ü yakın zamanda görücüye çıkaracağını da belirtiyor.

sony

Fakat Sony’nin yeni akıllı saatinin Android Wear platformunda olmayacağı hakkında yeni dedikodular yayılmaya başladı.Japon kökenli firma Sony yeni cihazıyla Android akıllı saatlere rakip olarak gelmeye hazırlanıyor. SmartWatch 3′ün Wi-Fi bağlantısının olacağı ve kablosuz sarj edilebilme yeteneği ile geleceği de söylentiler arasında yer alsa da düşük bir ihtimal olacağı kesin. SmartWatch 3 akıllı saati önümüzde ki haftalarda karşımıza çıkabilir.

PS4’e Özel Wild Duyuruldu!