Son WhatsApp güncellemesi Siri’yi oyunun içine sokuyor

Siri

iOS cihazlara sahip Whatsapp kullanıcıları için güzel bir haber geldi. Zira Son WhatsApp güncellemesi Siri’yi oyunun içine sokuyor.

Facebook grubunun satın aldığı Whatsapp, grubun bir diğer uygulaması Instagram ile birlikte sürekli güncelleniyor ve yeni özelliklere sahip oluyor. Eğer Facebook, Instagram ve Whatsapp üçlüsünün kullanıcısıysanız sık sık gelen yeniliklere artık alışmışsınızdır. Bu üçlüden Whatsapp’ı kullananlar için bir yenilik daha geldi. Son WhatsApp güncellemesi Siri’yi oyunun içine sokuyor.

Son güncelleme ile sanal asistan Siri, Whatsapp’tan gelen yeni mesajları kullanıcı için okuyabiliyor. Bunun için kullanıcıların Siri’ye mesajları okuma komutu vermesi gerekiyor. Böylelikle Siri, özellikle araç kullanırken telefon ekranına yoğunlaşamayanlar için yeni gelen mesajları okuyarak kolaylık sağlıyor.

Kullanıcıların bu özelliği kullanabilmeleri için iOS 10.3 ve üzeri Apple cihazlara ve Whatsapp’ın 2.17.2 kodlu son sürümüne sahip olması gerekiyor. Ancak Siri’yi kullanan bu özellikten sadece iOS kullanan iPod Touch, iPhone ve iPad sahiplerinin yararlanabileceğini belirtelim. Android tarafından bu özelliği Bixby ile Samsung cihazlar yakında alabilir.

Uygulamanın yeni sürümü, Siri özelliğinin yanısıra bir takım küçük değişiklikler daha içeriyor. Whatsapp’ı, telefonunuzda yüklüyse güncelleyebilir ya da App Store’den indirebilirsiniz.

Call Of Duty: WWII için yeni detaylar ortaya çıktı