Smart TV Alan Herkese Akıllı Kablosuz Klavye Hediye

F6800 001 Front Black2

Samsung Electronics Türkiye, 40-46 inç F6800 serisi yeni Samsung Smart TV alan herkes, dokunmatik yüzeyli kablosuz klavyeye sahip olma şansı elde ediyor.

Sadece Samsung satış noktalarından yapılan 40 ve 46 inç F6800 serisi Smart TV alışverişlerinde geçerli olan kampanya, son teknolojiyle donatılmış kusursuz TV ve internet deneyimini, Akıllı Kablosuz Klavye sayesinde maksimum konforla buluşturuyor.

F6800_003_Right-Angle-30-Degree_Black-13

Samsung, Smart TV kapsamındaki yeni kampanyasıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Akıllı Kablosuz Klavye, televizyon izlerken aynı zamanda sosyal ağlara kolaylıkla ulaşma imkanı sunuyor. Ayrıca web sitelerine de hızlıca girmek, e-postaları çok daha rahat yazmak mümkün. Bluetooth 2.1 bağlantısı sayesinde, oturdukları yerden rahatça televizyonla bağlantı kurabilen kullanıcılar, kablosuz klavyede bulunan dokunmatik yüzeyle de fare kullanmaksızın web üzerinden arama yapabiliyorlar.

VG-KBD 1000 en_medium

Samsung F6800 Smart TV, Full HD mükemmel görüntü kalitesinin yanı sıra 3D görüntü ve 2D’yi 3D’ye çeviren dönüştürücü özelliğiyle dikkat çekiyor. Çarpıcı yenilikler ile minimalist tasarımın zarif bir birleşimini temsil eden Samsung F6800 Smart TV, havada süzülüyormuş gibi görünen TV ekranıyla gerçek bir görsel şölen vaat ediyor. AllShare özelliği, bağlantılı bütün cihazlar arasında hızlı ve kolay paylaşım rahatlığı sunarken, akıllı telefonlardan, tabletlerden, dizüstü bilgisayarlardan, fotoğraf makineleri ve video kameralardan alınan içeriği, TV’nizin büyük ekranına taşıyor.

Google Maps Rakibine Yeniliyor!