Siri’ye 1 Milyar Soru Soruldu!

Siriye 1 Milyar Soru Soruldu

Teknoloji devi Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın (WWDC) ilk gününde çok sayıda tanıtım yaptı.

Her yıl düzenlenen WWDC’de bu yıl en çok konuşulan kesinlikle iOS 9 oldu. Teknoloji devinin sonbahar aylarında kullanıma sunacağı yeni mobil işletim sisteminin yanı sıra Siri’ye dair bazı bilgileri de bizler ile paylaştı.

Siri'ye 1 Milyar Soru Soruldu!

Dünyanın en büyük firmaları arasında gösterilen Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın ilk gününde çok sayıda tanıtım yaptı. Bunlardan en çok ilgi göreni şüphesiz iOS 9 olurken, yanı sıra Siri hakkında da bazı bilgiler verildi.

SİRİ AKILLANACAK

iOS 9 ile beraber yeni özelliklere kavuşacak olan Siri için daha akıllı olacağı söyleniyor. Dijital asistan kullanıcılarının arabasına bindiğini anladığı zaman, ona göre tepki vermeye başlayacak.

GİZLİLİK EN BÜYÜK SORUN

Gerçekleştirilen etkinlik sırasında dijital asistan hakkında en çok merak edilen konuların başında gizlilik geliyor. Yapılan açıklamaya göre ise dijital asistan ile gerçekleştirilen işlemlerin ID’niz ile ilişkilendirilmediği belirtildi.

1 MİLYAR SORU!

Teknoloji devi Apple tarafından açıklanan bilgilere göre dijital asistanı Siri’ye bugüne kadar 1 milyar soru yöneltilmiş durumda.

Skype Web Kullanıma Açıldı!