Sıradışı Fiyatıyla Göz Kamaştırıyor: FLY IQ459 Intruder

FLY IQ459 INTRUDER 1

FLY’ın yeni modeli IQ459 Intruder’ı Türkiye’deki kullanıcıların beğenisine sundu. İngiliz tasarımını en son teknoloji ile buluşturan FLY,  gelişmiş teknik özellikleri ve şık tasarımının yanı sıra 699 TL’lik fiyatıyla da akıllı telefon piyasasının tüm ürünlerinden yine bir adım önde. 

FLY, Türkiye pazarına sunduğu üçüncü ürün olan IQ459 Intruder’ı kullanıcıların beğenisine sundu. FLY marka akıllı telefonu ile son 10 yılda Rusya, Ukrayna, Hindistan, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) pazarlarında faaliyet gösteren Meridian Group, Türkiye pazarına ilgi çekecek yeni bir model daha sunuyor.

FLY IQ459 INTRUDER-1

Rusya pazarının lider markası olan ve daha önce Evo Chic 1 ve Spark adlı iki modelleri ile ülkemizde de büyük beğeni toplayan FLY,  tüketiciyi en son teknolojiyle çok uygun bir fiyatla buluşturmaya devam ediyor. Llider markalarla yarışacak tüm teknik özelliklere sahip IQ459 Intruder, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de tüketicilerin gönlünü fethetmeye hazırlanıyor.

Daha Net Görüntü, Daha Geniş Bellek

Altın renkli metal çerçevesi ve zarif çizgileriyle çok şık bir tasarıma sahip olan FLY IQ459 Intruder, dört çekirdekli işlemci, 1.3 GHz hızı ve Android OS 4.2 işletim sistemine (Android 4.4 desteği) sahip.

5” HD IPS ekranı ise video ve oyun keyfini en üst seviyeye taşırken, 13 MP arka / 5 MP selfie kamerası ve full HD video kayıt özelliği ile hayatınızdaki hiçbir ayrıntıyı kaçırmayacaksınız. 1 GB Ram ve 16 GB ROM hafızası tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan IQ459 Intruder, daha fazlasını isteyenleri de düşünerek 64 GB mSD kart desteği ile fotoğraf, video ve müzik keyfini sınırsız yaşatıyor. 2.000 mAh’lik pil gücüyle de sosyal medyayı aktif olarak kullananların yüzünü güldürüyor.

HTC One M8 İçin Android 4.4.3 Yayınlanıyor