Sınıfının En Akıllısı Moto G Satışa Sunuldu

MotoG Red

Motorola’nın büyük ses getiren akıllı telefonu Moto G, Türkiye’de satışa sunuldu. Android 4.4 Kitkat ile en güncel ve keyifli Android deneyimini garanti eden Moto G, 4 çekirdekli işlemcisi, HD kalitesinde ekranı ve gün boyu kullanıcısını yarı yolda bırakmayan bataryasıyla rakiplerine fark atıyor.

Çıktığı günden beri dünya genelinde büyük yankı uyandıran ve ülkemizde de merakla beklenen Motorola’nın akıllı telefonu Moto G, Türkiye’de satışa sunuldu. Moto G, kendi sınıfında HD kalitesinde ekrana ve Android 4.4 Kitkat  işletim sistemine güncellenebilme yeteneğine sahip tek ürün olarak öne çıkıyor.

MotoG_TRlogo

Moto G’nin 4.5 inçlik HD kalitesindeki ekranı, sınıfındaki en yüksek çözünürlüğe ve görüntü kalitesine sahip. Gorilla Glass kaplama, günlük kullanımda ekran üzerinde oluşabilecek çizilmelere karşı ek koruma sağlıyor. Ekrandaki özel su itici kaplama ise hafif yağmur altında bile ekrana sıçrayan su damlacıklarını sorun olmaktan çıkarıyor.

Moto G’ye hayat veren yüksek performanslı 4 çekirdekli mobil işlemci, aynı anda çok sayıda uygulamanın getireceği yükü üstlenerek kullanımı daha akıcı ve keyifli hale getiriyor. 2070 miliamperlik batarya, tek şarjda gün boyu kullanım imkanı sunuyor.

MotoG_Green

 Zevkinize Uyum Sağlamak İçin Tasarlandı

Moto G, uzun kullanımda dahi kullanıcısını yormayacak bir ergonomi anlayışıyla tasarlandı. Ayrıca Moto G sahipleri, ‘Motorola Shells for Moto G’ değiştirilebilir kapakları sayesinde 7 renkten birini seçerek, telefonlarını giyimlerine ve ruh hallerine uyum sağlayacak şekilde birkaç saniye içinde özelleştirerek kullanabiliyorlar.

 Moto G, Türkiye’de KDV dahil 849 TL fiyatla satışa sunuldu.

Bu Yaz Star Wars’a Yeni Film Geliyor!