Şimdi de Honor Magic Fold geliyor!

honor

Huawei bünyesinden ayrılan Honor kendi katlanabilir ekranlı modeli için kolları sıvadı. Şimdi de Honor Magic Fold geliyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Teknoloji tutkunlarının da bildiği üzere Honor, Huawei bünyesinden ayrılmıştı. Huawei uygulanan ambargolar sonrasında zor durumda kalında Honor’ı Çin’de oluşturulan bir konsorsiyuma satma kararı almıştı.

Bu satışın ardından Honor bir süre kabuğuna çekildi. Fakat yavaş yavaş Honor logosuna sahip modellerin satışa sunulmaya başladığını görüyoruz.

Aslında Honor’ın kabuğuna çekilmesinin temel nedeni bazı sorunları halledebilmekti. Malum, Huawei’ye uygulanan Google yasakları, Honor’a da uygulanıyordu. Dolayısıyla Honor yetkililerinin önceliği bu engelleri aşmaya çalışmak oldu.

Şimdi de Honor Magic Fold geliyor!

Google ile olan görüşmelerde hangi aşamaya gelindiğini bilmiyoruz. Fakat Honor yeni modellerini kademeli olarak satışa sunmaya başladı.

Hatta bununla da kalmayan Honor, kendi katlanabilir ekranlı modeli için kolları sıvadı. Malum şu anda katlanabilir ekranlı telefon üretebilen birkaç firma bulunuyor. Görünen o ki Honor da bunlardan biri olacak.

Honor Magic Fold ismi ile tanıtılacak olan model şu sıralar geliştirme aşamasında. Telefonun 2021 yılı içerisinde satışa sunulması planlanıyor. Elbette bu hemen olmayacaktır.

Genel beklenti Honor’un bu modeli yılın son çeyreğinde teknoloji tutkunlarının beğenisine sunması yönünde. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Dileriz Honor modelleri bir an önce Google Play desteğine tekrardan kavuşur.

Oppo Reno6 Pro+, küresel lansman öncesinde FCC tarafından onaylandı