Sevilen korku filminin devamı geliyor

Sevilen korku filminin devamı geliyor

Sevilen korku filmi şimdi devam filmi ile gündeme gelecek. İşte tüm detaylar.

2014’ün kült korku filmi It Follows’un, yapımına 2024’te başlaması planlanan They Follow adlı devam filmi geliyor. Bağımsız film şirketi Neon Pazartesi günü haberi duyurdu ve It Follows’un yıldızı Monroe ile yazar-yönetmen David Robert Mitchell’in film için geri döneceğini ekledi. They Follow muhtemelen Monroe’nun karakteri Jay’i It Follows’tan sonraki olaylarda takip edecek.

Sevilen korku filminin devamı geliyor

Orijinal filmde Jay, o zamanki erkek arkadaşıyla (Jake Weary)  doğaüstü bir varlıktan kaçmaya çalışıyordu. Varlığı yok etmeye yönelik birkaç başarısız girişimden sonra, It Follows belirsiz bir şekilde sona ermişti. Orijinal It Follows’tan bu yana Monroe, Honey Boy, Independence Day: Resurgence ve The 5th Wave gibi filmlerde rol aldı ve şimdi devam filmi ile geri gelecek.

Neon, Parasite, I, Tonya, Spencer, Portrait of a Lady on Fire ve The Worst Person in the World gibi eleştirmenlerce beğenilen filmlerin dağıtımcılığıyla tanınan şirket devam filmi ile dikkatleri üstüne çekecek. Şirket bu yıl Michael Mann’ın Ferrari’si ve Ava DuVernay’in Origin’i de dahil olmak üzere bir dizi ödül yarışmacısının dağıtımını yapıyor. Neon, Good Fear Content ile birlikte They Follow’un ortak yapımcılığını üstleniyor ve film bu hafta American Film Market’te uluslararası alıcılara sunulacak.

 Yapay Zekâ Ekosistemi Türkiye Yapay Zekâ Zirvesi ’nde Bir Araya Geldi