Sevgililer İçin Teknolojik Hediyeler

NX Mini Pink 999 TL

Media Markt, binlerce ürün çeşidiyle, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine hediye almak isteyenlerin hayatlarını kolaylaştırıyor. Kendine özen gösteren ve bakımlı olmayı sevenler için, su geçirmez, turbo güçlü MultiGroom Pro erkek bakım seti Philips QG 3371, evde güzellik konforu sunan Silk’n Glide Lazer Epilasyon ve  Braun SE810 Yüz Epilatörü, Media Markt’ta sunulan birbirinden özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Silk+n+Glide_499+TL

 Bulunduğu her ortamda tüm dünya ile iletişimde olmak isteyenlere, 16 GB hafızaya sahip Apple iPad Air, alınabilecek en özel hediyelerin başında geliyor. Anılarını unutulmaz karelerle biriktirmek isteyenler içinse Samsung NX Mini 20.5 MP çözünürlüklü fotoğraf makinesi Media Markt’ta selfie tutkunlarını bekliyor.

 Sevgililer Günü’nü evde başbaşa geçirmek isteyenler ve sabah hazırlanmış sıcacık bir çayı paylaşmanın mutluluğundan vazgeçemeyenler için Homend Royaltea Çay Makinesi, güne keyifle hazırlanmış bir kahvaltıyla başlama fırsatı sunuyor. Media Markt güvencesiyle sunulan lezzetli kızartmaların yaratıcısı De Longhi Multifry fritöz ise özel atıştırmalıklarla sofraları güzelleştirme imkanı  tanıyor.

Royal+Tea_Homend_149+TL

Sevdiklerinin kalbini Media Markt’ın hediye seçenekleriyle kazanmak isteyenler Media Markt mağazalarını ve mediamarkt.com.tr online satış sitesini ziyaret edebilirler.

NX+Mini_Pink_999+TL

Philips QG3371/16 Multigroom Erkek Bakım Seti: 129 TL

Silk’n Glide Lazer Epilasyon: 499 TL

Braun SE810 Yüz Epilatörü: 179 TL

Apple iPad Air: 999 TL

Samsung NX Mini 20.5 MP Fotoğraf Makinesi: 999 TL

Homend Royaltea Çay Makinesi: 149 TL

De Longhi Multifry: 489 TL

Google’a Başvurmaktan Korkmayın