Sevdikleriniz için en teknolojik yılbaşı hediyeleri

noel

#İŞBİRLİĞİ

Yılbaşına sayılı günler kala, insanları hediye merakı sarmış durumda. Peki siz sevdiklerinize nasıl bir hediye almayı düşünüyorsunuz? İşte sevdikleriniz için en teknolojik yılbaşı hediyeleri.

Artık yavaş yavaş 2018’in sonlarına doğru yaklaşıyoruz. Yeni yıla girmemize sayılı günler kaldı. Her yılbaşında olduğu gibi bu yılbaşında da pek çok kişi sevdikleri için hediyeler alacak. Genel olarak alınacak olan hediyeler giyim, kuşam üzerine olabilir. Fakat karşınızdaki insan teknolojiden hoşlanıyorsa, o zaman farklı alternatiflere yönelmenizde fayda var.

Bu yazımızda sizler için en teknolojik yılbaşı hediyeleri ile ilgili bir liste hazırladık. En teknolojik yılbaşı hediyeleri listemizde, akıllı telefondan, oyun konsoluna varana kadar pek çok alternatif mevcut.

Elbette bu noktada karşınızdaki kişinin zevklerine hakim olmanız da önemli. Örneğin oyun oynamayı çok seven bir kişiye, yeni çıkmış bir oyun ya da konsol satın alabilirsiniz. Tabi ki bu noktada da onun hangi tarz oyunlardan hoşlandığını bilmeniz gerekiyor. Yani rastgele satın aldığınız bir oyun, karşınızdaki kişiyi mutlu etmeyebilir.

Aslında bu konuda kadınların çok daha şanslı olduğunu söylemek mümkün. Çünkü erkekler teknolojiye ve oyuna çok daha düşkün. Hal böyle olunca kadınlar için seçenek yelpazesi de genişlemiş oluyor. Erkeklerin ise teknolojik yılbaşı hediyeleri anlamında öyle geniş bir seçenek yelpazeleri bulunmuyor. Bir kadın için kalkıp da oyun konsolu ya da benzeri bir teknolojik ürün satın almak pek de doğru bir hamle olmayacaktır.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri en teknolojik yılbaşı hediyeleri listemizle başbaşa bırakalım.

Akıllı telefon

Elbette listemizin olmazsa olmazı akıllı telefonlar. Malum, her sene bir sürü yeni akıllı telefon modeli çıkıyor. Dolayısıyla eşinizin ya da sevdiğinizin telefonu yeni diye düşünmeyin. Her zaman daha yeni, daha iyi bir telefon mutlaka vardır.

1500TL altı en şık akıllı telefonlar için tıklayın

Özellikle de karşınızdaki kişi fotoğraf çekmeyi seviyorsa, şu aralar alacağınız bir çift ana kameralı telefon onu mutlu edebilir. Tabi bütçeniz el veriyorsa 3 ya da 4 kameraya sahip modellere de göz atabilirsiniz.

akıllı telefon 7