Selfie çekerken uçurumdan düştü: Sosyal medya kazaları artıyor

selfie çekerken uçurumdan

Bugünlerde selfie çekerken uçurumdan düşen kadın konuşuluyor. Adana’da yaşanan bu olay basit gibi görünse bile dramatik sonuçlara sahip. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Adana’da selfie çekerken uçurumdan düşen kadın gündeme oturdu. Hatice Nur Karabulut isimli bu kadın hiç beklemediği bir ölüm ile karşılaştı. Mazlum sözeri ve Hatice Nur Karabulut isimli iki vatandaş kayalıklara çıkarak burada selfie çekmeye çalıştılar. Karaisalı isimli ilçede bulunan Varda Köprüsü yakınlarında olay gerçekleşti.

Selfie çekmeye çalışan bu ikili yaklaşık olarak 50 metre yüksekliğe sahip bir kayalığın üzerindeydi. Hiç beklemedikleri bir anda dengeleri kayboldu. Sonuç olarak 50 metre yüksekliğe sahip uçurumdan aşağıya düştüler. Olay ile birlikte Hatice Nur Karabulut hayatını kaybetti. AFAD ve kolluk kuvvetleri olay yerine sevk edildi.

Selfie çekerken uçurumdan düşen kadın otopsiye gönderildi

Konuyla ilgili jandarma olay yerine geldi. Burada asıl araştırılmak istenen şey ise herhangi bir kasıt olup olmadığıydı. Eğer işin içerisinde kasıt olsaydı bu defa birini öldürmekten Mazlum Sözeri ceza alabilirdi. Konuyla alakalı yapılan araştırmalar sonucunda herhangi bir kasıt olmadığı ortaya çıktı.

selfie çekerken uçurumdan
 

Hatice Nur Karabulut otopsi çalışmaları için hastaneye sevk edildi. Gerekli otopsi çalışmaları yapıldıktan sonra ölüm nedeni kesin olarak ortaya çıkacak. Yaşanan bu tatsız olay ailesi tarafından da acı ile karşılandı. Selfie çekerken uçurumdan düşen kadın aslında yeni bir tartışmanın başlamasına neden oldu.

En beğenilen sosyal medya siteleri bakın hangileri oldu: Büyük sürpriz

Özellikle son dönemlerde sosyal medya kazaları giderek artıyor. Bunu engellemek için yapılabilecek pek bir şey yok. Özellikle selfie çekerken düşenler çok fazla. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.