Samsung’dan klimayı seçen mobil uygulama

samsung klima 2

Samsung Electronics, satın alma süreçlerinde doğru klimayı seçmekte zorluk yaşayan tüketicilere yardımcı olmak ve hızlı çözüm sunmak üzere “Klima Kapasite Hesaplama” adı bir mobil uygulama geliştirdi.

Samsung Electronics Türkiye, evine ya da ofisine yeni klima alacak olanlara, hangi ürünü tercih etmeleri gerektiği konusunda yardımcı olmak amacıyla “Klima Kapasite Hesaplama” adı bir mobil uygulama geliştirdi.

samsung klima

Samsung’un anında çözüm üreten Klima Kapasite Hesaplama uygulaması; ürünün kullanılacağı coğrafi bölge, montaj yapılacak alanın metrekaresi, kişi sayısı, izolasyon durumu, tavan tipi ve kullanım yerini içeren ilk bölüm;  ek ısı kaynakları ve mahalde kullanılacak ev aletleri bilgilerini içeren kısım ve pencerelerin güneş alma durumlarını kapsayan “pencere metrekare bilgisi” olmak üzere üç bölümden oluşuyor.  Kullanıcı tüm bilgileri girdikten sonra ‘hesapla’ tuşuna bastığında, tercih etmesi gereken klima listesi ekranına geliyor.

Kullanıcı dostu ve kolay bir uygulama olarak geliştirilen “Klima Kapasite Hesaplama”, kullanıcılara “Yinele” tuşuna tıklayarak girilmiş olan bilgileri silip yeni sorgu yaratabilme imkânı da tanıyor.

Yaz Okulu Canlı Yayınları’nı ilk hafta 7000 kişi izledi