Samsung Sergisi, Şimdi Kanyon’da!

Fotograf duayenlerini bir araya getiren Samsung sergisi Kanyon’da

Samsung’un “Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi” projesi kapsamında fotoğraf dünyasının duayen isimlerinin Samsung NX300 ile çektiği fotoğraflar, Kanyon AVM ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

Dijital medya ve görüntüleme teknolojilerinde dünya lideri Samsung Electronics’in, fotoğraf dünyasının 12 duayen ismini bir araya getirdiği “Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi” sergisi, Kanyon AVM ziyaretçileriyle buluşuyor. Sergi, 22 Haziran’a kadar ziyaret edilebilecek.

Fotograf duayenlerini bir araya getiren Samsung sergisi Kanyon’da

Sergi, 12 duayen fotoğraf sanatçısının Samsung NX300’ü kullanarak çektiği fotoğrafları, İFSAK işbirliği ile fotoğrafseverlerin beğenisine sunuyor. Ara Güler, Barbaros Gürsel, Ersin Alok, Güler Ertan, Gültekin Çizgen, Halim Kulaksız, İbrahim Zaman, İsa Çelik, İzzet Keribar, Mehmet Bayhan, Sabit Kalfagil ve Yusuf Tuvi’nin* Samsung NX300 kullanarak çektiği fotoğraflar; Kanyon AVM, Kat B2’de sergileniyor.

Fotograf duayenlerini bir araya getiren Samsung sergisi Kanyon’da 1

Samsung Electronics Türkiye Dijital Görüntülemeden Sorumlu Satış ve Pazarlama Müdürü Cenk Güler konuyla ilgili açıklamasında; “İFSAK işbirliği ile ‘Ustaların Gözünden Aynasız NX Dönemi’ projemiz kapsamında, NX300 fotoğraf makinelerimiz 12 duayen fotoğraf sanatçısının elinde hayat buldu. Fotoğraf dünyasının usta isimlerinin objektifinden çıkan bu sergiyi, Türkiye’nin birçok farklı noktasındaki fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunduk. Şimdi ise bu anlamlı sergiyi Kanyon AVM ziyaretçileriyle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Sıradan Cep Telefonu Tarih Oluyor