Samsung Money Kart ödemelerde büyük kolaylık sağlayacak

Samsung Money Kart

Henüz duyurusu yeni yapılan Samsung Money Kart, ödemeler konusunda kullanıcılara yol gösterebilir. Bakalım Güney Koreli teknoloji devi Apple Kart ile çok kıyaslanan bu teknolojide nelere yer verdi.

Son günlerde teknoloji dünyası çeşitli hizmetler öne sürüyor ve Samsung Money Kart bunlardan sadece bir tanesi. Normal şartlarda yalnızca akıllı telefon ve diğer ekipmanları üreten firmalar bile çok ilginç işlere girmeye başladı. Örneğin Facebook şirketi kripto para işine gireceğini söyledi ve Libra projesini öne sürdü. Hemen ardından Apple yeni üreteceği kartlar ile bankacılık sektörüne girdiğini açıkladı.

Samsung Kart hesap işletim ücreti almayacak

Banka kartlarının giderek daha fazla sorgulandığı şu son günlerde; çeşitli alternatif hizmetler öne sürülüyor. Bu alternatif hizmetleri iki alana ayırmak mümkün. Bunlardan ilki dijital sistemler olarak adlandırılan yönelimler. kartların yerini, uzun bir süredir tartışılan dijital sistemler almaya başladı.

Samsung Money Kart

Kullanılan ikinci yöntem ise, en fazla tercih edileni olacak gibi görünüyor. Samsung tarafından da cazip görülen ve bu nedenle kart çıkartılan sistem, diğer firmaların da tercihi olacak. Apple, bu tür kart sistemlerini ilk getiren şirketlerden birisi oldu. Onu takip eden Samsung; neredeyse birebir aynısını üretti. Şirketin yeni kartları çok avantajlı olacak. Öncelikle, sizlerden hesap işletim ücreti alınmayacağını söylemek gerekiyor.

Cenevre Otomobil Fuarı seneyede yapılamayacak!

Ayrıca şirket, yapacağınız alışverişler ile birlikte ek puanlar kazanmanızı sağlayacak. Böylece bu puanları paraya veya diğer hizmetlere çevirebileceksiniz. Ayrıca kartınızın size gelmesine gerek kalmadan, Samsung Pay aracılığıyla ödemelerinizi yapabilirsiniz. Şimdi emekleme döneminde olan bu teknoloji, ilerleyen yıllarda tam olarak rayına oturacaktır. Sizce Samsung tarafından verilecek olan bu hizmet tutar mı? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.