Samsung için en popüler 12 tema!

samsung tema secenekleri

#İŞBİRLİĞİ

Samsung, geçtiğimiz hafta duyurduğu Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modellerinde yeni bir özelliğini kullanıma sundu. Daha önce Android’in özelleştirilebilir yapısı sebebiyle uygulama marketinde gördüğümüz temalar, Samsung tarafından resmi olarak desteklenmeye başlandı. En popüler Samsung temaları haberimizde.

samsung-tema-secenekleri

Android işletim sisteminin özelleştirilebilir yapısı sebebiyle Googel Play Store’da çok sayıda Launcher ve tema görüyoruz. Bu uygulamalar, telefonunuzun arayüzünü, renklerini ve fontlarını değiştirmenizi sağlıyor. Ancak tabii ki bağımsız geliştiriciler tarafından yapıldığından belli bir standarda sahip olmuyorlar. Samsung bu eksikliği farketmiş olacak ki yeni bir özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik ile artık, Samsung tarafından oluşturulan bir tema marketinden beğendiğiniz temaları telefonunuza uygulayabiliyorsunuz.

TouchWiz arayüzünü kullanan Samsung, her telefonunda aynı arayüzü kullanıyor. Kullanıcıları düşünerek yapılan bu yeni özellik ile kullanıcılar istedikleri temaya güvenli bir şekilde geçebilecek. Bu özellik şimdilik sadece Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ modellerinde kullanılabiliyor. Diğer modellere ne zaman geleceği belirsiz. Bizler de bu yazımızda Samsung’un yeni açılan tema marketinde kısa sürede popüler olmayı başaran 12 temayı sizler için derledik. İlerleyen sayfalarda bu temaları bulabilirsiniz.