Samsung Gear Fit’e Ödül

Samsung Gear Fite Ödül

Fitness özelliklerini, stil sahibi bir tasarım ve üstün teknolojiyle bir araya getiren Samsung Gear Fit, GSMA tarafından “En İyi Mobil Cihaz” Ödülü’ne layık görüldü.

Samsung Electronics’in, Barselona Dünya Mobil Kongresi’nde tanıttığı ilk kavisli Super AMOLED giyilebilir cihaz Samsung Gear Fit, iddiasını “En İyi Mobil Cihaz Ödülü”nü alarak kanıtladı. Gear Fit, Samsung Gear teknolojisini en kapsamlı egzersiz araçları ile birlikte sunarak, kullanıcıların kişisel tarzlarından veya mobil bağlantılarından ödün vermeden fiziksel olarak aktif kalmalarına olanak sağlıyor.

Samsung-Gear-Fit

Super AMOLED ekrana sahip olan Samsung Gear Fit, kullanıcıların bileklerine rahatça oturacak şekilde tasarlandı. Gear Fit gelişmiş egzersiz özelliklerinin yanı sıra, kullanıcıların hareket halindeyken bile e-posta, SMS, çağrı, alarm, S-planner gibi Galaxy akıllı telefonlardan gelen bildirimlere anında ulaşmalarını sağlıyor.

samsung-gear-fit-2

Samsung Gear Fit SiyahTuruncu ve Gri kayış rengi seçenekleri sunuyor ve bu sayede kullanıcılar, ruh hallerine ya da giyim tarzlarına en iyi uyan Gear Fit’i seçebiliyor. Samsung Gear Fit, aynı zamanda kişiselleştirilmiş öneriler ve egzersiz tavsiyeleri sağlamak üzere, özel ve gerçek zamanlı “egzersiz koçu” görevi de görüyor.

Facebook Aerospace’i Satın Alacak!