Samsung, Gear Fit 2 Pro modeline resmiyet kazandırdı

samsung gear fıt pro 2

Samsung, yeni akıllı bilekliği Samsung Gear Fit 2 Pro modelini tanıttı. Ürün önceki modellere oranla çok daha gelişmiş ve 50 metre derinliğe kadar suya dayanıklı yapısıyla göze çarpıyor.

Samsung yeni akıllı bilekliği Gear Fit 2 Pro modelini IFA 2017 fuarı kapsamında görücüye çıkardı. Geçen yıl piyasada kullanıcıların karşısındaki yerini alan Gear Fit 2 ürününün daha gelişmişi olan bu model 50 metre derinliğindeki suya dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Gear Fit 2 Pro modeli tamamen siyah ve tamamen kırmızı yapılı kayış tasarım hatlarından oluşan bir çizgiyi tercih etmiş bulunuyor. Kırmızı olanda geometrik desenli bir yapı bulunurken, siyah olan da ise çizgili desenlerden oluşan bir yapı gözüküyor. Üründe ayrıca saat tokası ve delikleri kullanıcının hizmetine sunulmuş durumda bulunuyor.

Üründe donanım olarak ise 1.5 inç boyutunda Super AMOLED ekran, 200 mAh batarya, dahili GPS göze çarparken, yazılım tarafında yine Samsung tarafından geliştirilen Tizen işletim sistemi tercih edilmiş durumda. Ürün 50 metre derinliğe kadar oluşan suya dayanıklı bir yapısı ile oldukça öne çıkıyor. Samsung ayrıca yüzücüler için önemli olan bu duruma ek olarak da kendi sağlık uygulamasıyla yazılım desteği sunmayı ihmal etmemiş gözüküyor.

Özellikle yüzücülerin hayatını kolaylaştıracak bu ürün için ön siparişler başlanmış durumda. Ürüne sahip olmak isteyen kullanıcılar 200 dolar gibi bir rakamı gözden çıkarmak zorunda kalacaklar.

Bang & Olufsen, Beoplay E8 ile Apple AirPods’a rakip olacak