Samsung Galaxy Watch inceleme

samsung saaat 1

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı saat pazarının sıkı oyuncularından Samsung, yeni akıllı saati Samsung Galaxy Watch ile kendini gösterdi. Tasarım ve arayüz anlamında radikal değişiklikler barındırmayan saat, özellikle pil performansı ve spor uygulamalarıyla teknoloji severleri etkilemeyi hedefliyor.

Samsung Galaxy Watch inceleme

Samsung Galaxy Watch, yuvarlak hatlara sahip, kullanımı kolay bir saat. İlk bakışta onu analog saatlerden ayırmak pek de kolay değil. Zaten Samsung da kolunuza taktığınızda gerçekten bir saat kullanıyor hissini yaşamanızı istiyor. Bu hisse “tik tak” sesleri de dahil.

Samsung, kasa, ekran ve pil değerleri bakımından iki farklı seçenek sunuyor. Eğer 42mm kasaya sahip ürünü alırsanız 1.2 inch değerde ekran ve 270mAh pil değerlerine de sahip oluyorsunuz. 46mm kasalı üründe ise 1.4 inch ekran ve 474mAh pil var. Samsung, Tizen 4 işletim sistemli bu saatinde Exynos 9110 işlemcisine yer veriyor ve bu sayede yüksek performans sunarken bir önceki nesle kıyasla 3 katı pil tasarrufu da yapabiliyor.

Suya ve toza karşı dayanıklı olan saatin kayışları da değiştirilebiliyor. İster tek başına, isterseniz de akıllı telefonunuzla bağlantılı bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Saat, yaptığınız spor türünü ve o spora göre yaktığınız kaloriyi rahatlıkla hesaplayabiliyor, nabız ölçebiliyor. Adım sayma tarafında ise bazen hatalar yapabiliyor. Ek olarak, ürünün Bixby sanal asistan desteği de bulunuyor, ama henüz Türkçe dil mevcut değil.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

General Mobile GM 9 Pro ve Huawei P20 Lite karşılaştırması