Samsung Galaxy View yanlışlıkla satışa çıkarıldı!

samsung galaxy view

Samsung’un ilk kez IFA 2015’te kısa süreliğine gösterdiği tableti Galaxy View, yanlışlıkla satışa çıktı. Samsung Galaxy View tabletin teknik özellikleri ve fiyatı bu şekilde kesinleşti. Dev tablet Galaxy View’den güncel bilgiler haberimizde.

samsung-galaxy-view

IFA 2015’te Samsung’un sunumu esnasında projektörden kısa süreliğine yansıtılan dev tablet Galaxy View, Adoroma isimli alışveriş sitesinde kısa süreliğine görselleriyle birlikte satışa çıktı. Site, daha sonra görselleri kaldırdı. Ancak bilgiler basının eline geçti. Bu tabletle ilgili en son bilgi Sammobile isimli haber sitesi tarafından paylaşılmıştı.

2 GB RAM ve 32 GB depolama alanına sahip olan Galaxy View tablette 128 GB’a kadar micro SD hafıza kartları desteklenecek. Ön tarafta 2.1 MP çözünürlükte kameraya sahip olan cihaz, bu kameradan Full HD çözünürlükte video kaydı yapabilecek. SIM kart desteği olan ürün 3G ve Cat.6 LTE bağlantı seçeneklerinin yanı sıra WiFi 802.11 a/b/g/n/ac kablosuz bağlantı özelliğine de sahip. Bu sayede 5.0 GHz Wi-fi ağlarına bağlanabilecek.

Bluetooth 4.1, GPS, A-GPS ve GLONASS desteği sunacak olan Samsung Galaxy View’de 18.4 inç ekran olduğu doğrulandı. Ancak bu ekranda 4K veya QHD çözünürlük yerine 1080p yani 1920 x 1080 çözünürlük tercih edilmiş. 5700 mAh kapasiteli piliyle dikkat çeken üründe Samsung 8.5 saat kullanım ömrü vaad ediyor. Galaxy View, 600 Dolardan satışa çıkaca. Ön kamera ve işlemci ile ilgili bir bilgi henüz yok.

samsung-galaxy-view-2

HTC One A9 için en iyi 10 kılıf!