Samsung Galaxy S6 mini tekrar görüldü!

samsung galaxy s6 mini

Samsung Galaxy S6 mini bu hafta tekrar görüldü. Geçtiğimiz hafta basına sızan telefon şimdi ikinci kez karşımızda.

Galaxy S6 aile şimdiden üç farklı cihazdan oluşuyor. Ancak bu sefer Samsung bir mini versiyon duyurmadı. Basına sızan yeni bilgilere göre Samsung Galaxy S6 mini versiyonunun geleceğini görüyoruz.

Samsung Galaxy S6 mini teknik özellikleri

Samsung Galaxy S6 mini modeli orta segmente ait bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Telefonun teknik özelliklerinden bunu anlamak mümkün. Cihazda 4.6 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekran paneli, 6 çekirdekli 1.8 GHz işlemci, Adreno 418 grafik işlem birimi, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı gibi özellikler görüyoruz. Telefon, 15 MP arka ve 5 MP ön kameraya sahip olacak. Ekran çözünürlüğü 720 x 1280 piksel olacak. Telefonun segmentini belirleyen önemli etkenlerden biri bu. Diğer yandan modelin kutusundan Android 5.1 Lollipop sürümüyle çıkacağı belirtilmiş.

Geçtiğimiz hafta ilk olarak bir alışveriş sitesinde listelenen model şimdi ikinci kez gündeme geliyor. Dolayısıyla artık bu telefonun netleştiğini düşünebiliriz. Önümüzdeki haftalarda Samsung Galaxy S6 mini modelinin resmileşmesi bekleniyor.

Telefon, tasarımı itibariyle Galaxy S6 ailesine büyük ölçüde benzeyecek. Metal çerçeve ve cam arka yüzeyin renk seçeneklerinin tıpkı Galaxy S6’daki gibi olması bekleniyor. Ancak böyle bir modelin Lollipop sürümü yerine Marshmallow ile gelmesi daha cazip olurdu. Şimdilik bu telefonlar ilgili en merak edilen konu işlemci. Bu bilgi de kesinleşecektir.

Samsung Windows 10 tablet hazırlığında!