Samsung Galaxy S6 Active Android Lollipop 5.1.1’i alacak!

samsung galaxy s6 active

Güney Koreli Samsung’un yeni model telefonu Galaxy S6 Active; Google’ın Taşınabilir Cihaz İşletim Sistemi Android Lollipop 5.1.1’i kısa bir süre sonra alacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Samsung’un çoğu modelinin bile Android Lollipop 5.1.1’i alamadığı zamanda Galaxy S6 Active’in Android Lollipop 5.1.1’i alması Samsung Kullanıcılarını ikiye böldü.

Samsung Galaxy S6 Active’i; ABD’de, AT&T Telefon Operatörü üzerinden alanlar Android Lollipop 5.0.2’yi cihazlarında ön yüklü olarak bulmuştu.

Samsung, bundan birkaç gün önce Galaxy S6 Active’in; Android 6.0 Marshmallow güncelleştirmesini alamayacağını duyurmuştu.

samsung galaxy s6 active

Galaxy S6 Active şimdilik Android Lollipop 5.1.1 güncelleştirmesini alacak. Samsung’un S6 serisine mensup olan Galaxy S6 ve S6 Edge de bundan 2 ay önce Android Lollipop 5.1.1 güncelleştirmesini almıştı.

Yeni Android Lollipop 5.1.1 güncelleştirmesini cihazınıza kurmanız için yapmanız gereken tek şey Ayarlar – Telefon Hakkında – Yazılım Güncelleme bölümüne uğramanız.

NASA’dan Elon Musk’a yeni görev