Samsung Galaxy S5 Üzerine 16 Megapixel Kamerayı Kullanacak

logosamsung1

Dün, Samsung gelecek akıllı telefonlar ve tabletler için planları hakkında Analyst Day oluşumundan alınan tüm raporları bizlere sundu ve bayrağı elinde taşıyan Galaxy S5 ve Note 4’ü de içerecek cihazlarının tamamının gelecek yıl 16 megapixel kamera kullanacaklarını onayladı.

logosamsung

 

Şimdi bu konu üzerinde daha ayrıntılı bilgiler elimize geçmeye başladı, Samsung’un son zamanlarda su yüzüne çıkartılan  haberler 16 megapixel kamera sensörleri üzerinde ISOCELL teknolojisini kullanacağını –bizim çoktan şüphelendiğimiz- doğrular yönde. ISOCELL teknolojisi şu anda kullanılan BSI teknolojisi ile karşılaştırıldığında resimlerde daha iyi düşük-ışıklı fotoğraf çekimini, daha iyi renk düzenlemesini, keskinliği ve zenginliği üretecek. Bu da Samsung’un gelecek kahramanı cihazlarının görüntüleme üzerinde bir hayli güçlü yetenekler olacağı anlamına gelmekte. Optik görüntü stabilizasyonunun (OIS) aynı zamanda onaylanacağı konusunda meraklarımız devam etsede.

OIS akıllı telefonlar için bir endüstri haline geliyorken, Samsung’un sadece tek taraflı üretici olacağı konusundaki haber kaynakları oldukça güçlü.