Samsung Galaxy Roung Kavisli Telefon, Sadece Kore’de Satılacak

kavisli3

Ekran teknolojileri giderek gelişmeye başladı. Su geçirmez, esnek ve darbeye dayanıklı ekranlardan sonra, katlanabilir özeliklere sahip ekranlar ön plana çıktı. 2014 yılı için katlanabilir özelliğe sahip akıllı telefon rekabetine tanık olabiliriz. Ancak Samsung firması bu rekabete hazır olmadığını bildirdi.

Samsung firması geçen sene ilk tohumunu attığını söylediği katlanabilir ekran özelliğine sahip telefonlar üzerinde çalıştığını söylemişti. Ayrıca Galaxy serisine ait, katlanabilir özelliğe sahip telefonunu da göstermişti. Bu telefon medya büyük yer buldu ve herkesi heycanlandıran bir dalga yaratmıştı. Ama Samsung yaptığı bir açıklama ile hevesleri kursaklarda bırakarak, esnek ekran teknolojisinin biraz daha gelişime tabi tutulacağını belirtmişti.

kavisli

Samsung yarattığı bu üzücü dalgayı hafifletmek adına yeni bir telefonu tanıttı. Bu telefon esnek bir yapıya tam anlamıyla sahip olamasa da, kavisli bir yapıya sahipti. Galaxy Round adı verdiği bu telefonunu tanıtırak kısa süre sonra piyasaya sunacağını açıklayan Samsung, yaptığı bir ikinci açıklama ile Galaxy Round modelinin sadece Kore içerisinde satışa sunulacağını açıkladı. Bu da Samsung firmasının yarattığı ikinci ve son şok oldu. Galaxy Round modelini bekleyenler, yapılan bu açıklama sonrasında teessürlerini Samsung firmasına ilettiler. Buradan anlaşılan teknoloji devi, henüz istediği barılı sonuçları esnek ekranlardan alamadığıdır. Bu yüzden 2014 esnek ekran piyasasında Samsung yer almayacaktır.