Samsung Galaxy Note 7 Injustice Edition geliyor!

note 7 injustice 1

Samsung Galaxy Note 7 Injustice Edition modeline ait iki yeni fotoğraf ortaya çıktı. İşte piyasaya çıkacağı düşünülen o versiyon ve fotoğraflar.

Geçtiğimiz haftalarda duyurulan ve halen daha adından sıkça söz ettiren Samsung Galaxy Note 7, şimdi yeni bir versiyon ile görüldü. Samsung, Galaxy S6 modelinden bu yana özel versiyonlu cihazlar konusunda çalışıyor. Galaxy S7 Edge modelinin Injustice Edition versiyonu ile karşımıza çıkan firma, şimdi yeni phableti için kolları sıvamış görünüyor.

note-7-injustice-2

Samsung Galaxy Note 7 Injustice Edition

Haberimizin içerisindeki fotoğraflarda yeni modeli görebilirsiniz. Fotoğraflar resmi olarak yayınlanmadı. Weibo isimli sosyal ağda paylaşılan görsellerde Galaxy Note 7 modeli dikkat çekiyor.

Telefonun lansmanında 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyondan söz edilmemesi, firmanın bu donanım seviyesini özel bir versiyona saklayabileceği iddialarını akıllara getiriyor.

İşte o versiyon şimdi Note 7 Injustice Edition olarak bekleniyor. Cihazın ayrıca çift SIM kartlı olacağı da iddia ediliyor. Ayrıca Android arayüzünde de değişiklikler bekleniyor.

Telefon siyah renk seçeneğiyle gelecek ancak arka yüzeyinde altın sarısı renginden Batman logosu yer alacak. Kutusuna ait bir görsel yok ancak diğer özel versiyon telefonlarda olduğu gibi yine özel bir kutu tasarımı bekleniyor. Cihaz hakkındaki detaylar şimdilik bu kadar.

note-7-injustice-3

iOS ve Android için en iyi 5 e-posta uygulaması!