Samsung Galaxy A9 Pro’nun detayları netleşiyor

Samsung Galaxy A9 Pronun detayları netleşiyor

Görsel, Samsung Galaxy A9 Star’a aittir.

Gelecek ay tanıtılacağı duyurulan 2018 model Galaxy A9 Pro’nun yongaseti ve kamera kurulumu netleşmeye başladı. İşte modele ait son detaylar!

A9 Pro, Samsung’un ilk Snapdragon 710’lusu olacak

Güney Koreli firma, 2018 için misyonunu tamamlamadı! Birçok telefonun ve son dönemde Note 9‘un tanıtımına sahne olan 2018, teknoloji dünyasındaki hareketli günlere ev sahipliği yapmaya devam edecek. Mamafih geçtiğimiz günlerde 11 Ekim‘de lanse edileceği duyurulan Galaxy A9 Pro‘nun yeni özellikleri ortaya çıkıyor.

Orta seviyede oldukça iddialı bir yere yerleşecek olan yeni cihaz, Qualcomm’un çiçeği burnunda Snapdragon 710‘unu taşıyacak ve bu niteliğiyle, Samsung’un ilk bu yongasetini taşıyan telefonu olacak.

Cihazın ilk olacağı diğer bir konu ise kamera kurulumu. İddialara göre arka tarafta dörtlü bir kamera kurulumu bizleri bekliyor olacak. Bu ilginç tercih, dünyada bir ilk olma unvanını da elde edecek.

Yeni cihazın tasarımsal olarak A9 Star‘a benzeyeceği düşünülse de, tuhaf unsurlara sahip olacağını tahmin etmek zor değil. Ayrıca ekrana entegre parmak izi okuyucu yer almayacak, bu yüzden bu da arkada yer alırsa telefonun arka tasarımı hayli tuhaf olacaktır.

Google’ın yeni Pixel’leri ile Mate 20 ailesinin lansmanlarına da ev sahipliği yapacak olan ekim ayı, yine hareketli geçecek gibi gözüküyor.

Google Pixel fiyatında büyük indirim!